返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
8 A9 G0 D9 ~0 S: h* d7 K1 ^os.tvboxnow.comgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
. C, r3 _9 f: V: G2 e. Ktvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇" R2 A* O9 U8 E: q5 T
成半年無見,好開心見番你。) T4 H5 l: h4 q  V1 n/ R4 @
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
tvb now,tvbnow,bttvb4 x: ?% z  ^& L+ c' A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
: k; Y+ G, n( S$ B# c另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

9 V! [' Q- ^5 `0 x$ {

" E* r6 J& q3 J4 t# I  B* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。
& n4 F: b6 I9 s5 v$ |公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。+ Z7 B+ n1 \! n/ G8 N
  G  o5 S' {" P% ?  I, c公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `( h4 |- Y7 N" c$ t
* J8 \4 O, {/ ?# V7 H
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...; z) H# Z2 C1 R/ g# c+ ~$ L$ t
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
: T* O0 C+ i( z. D2 I+ `( umolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇$ o+ I- A) x" T; Y  u: `
, z! e' Q) {0 r5 A5 Z0 {! D
女工要著吊腳褲架咩??
4 |3 v. k4 P6 O4 ^% MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ^: d' |* I4 e$ {$ E: ]! _) p
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# B! y: w  ]  k/ N- M
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
% ^. Y7 L2 Z' b- rmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
& m! N; d( b1 }- T5 J2 I( W

+ p& \+ U, ^- Q; f+ E其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb! ~- K  F9 J8 q- V1 u- P
公仔箱論壇; G  A. Y$ ?6 f1 j- r$ M8 S4 O

& H) ^- k. l2 p: W3 J( K. B7 R你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
7 Y  P3 f! p3 b1 \啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
# V5 B: G4 X' f) J7 ]' ^- Etvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
: p, v, p0 @- ^; R! M4 |( A2682931TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K9 ?) c& T4 f: c" M- k
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
  z- x3 o( }, v8 F5 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% V. s5 }, V4 T1 R+ W
2682948公仔箱論壇+ I6 t3 M1 J' k1 C) e
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
. D( h' X( I5 W& u啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...5 ]) r% z2 E8 }9 r9 n' C
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
( R1 ^1 [" y( _; B2 Jtvb now,tvbnow,bttvb2 b7 M4 k5 }* A' H6 y% B; X0 m
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
9 j+ R* l7 z9 |  C
/ v1 l$ w4 l, @0 A$ L& @% I1 a
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添os.tvboxnow.com2 J+ Y7 y7 e3 l1 s: N. f
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
. b  ?2 B/ R6 {7 O( N  U
( m1 I$ [" L* t4 x. n8 Y$ J$ O細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
; l: q; p7 G! W1 c" B# D3 _6 x講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
7 C  |. _$ Z7 y" S# |公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
* t6 M5 S- d% n0 b/ {4 \
8 l) d3 p- m' [7 U- U& d! S
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........