返回列表 回復 發帖
gd morning everyone...
so early wor...dany jai~~~~~~~~~~~~~
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-1 11:48 AM 發表
申請加入【 joanne78 】家族成功,請等待家主批准!:014: :014: :014:
終於番來喇/~\

原帖由 andrew123 於 2008-4-2 03:17 PM 發表

買佐la   寵物家族a嘛  5000股  可惜我無錢  如果吾係買多d:onion18:
冇錢都要買a~
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-2 04:36 PM 發表

怎么没看过你 去查查下
查人地都有...:024:
hihi ~everyone...:onion14:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-3 05:12 PM 發表
:014: 有无人俾EXP既药水我啊????

我想快D转啊~我连一转都未达到
EXP藥水 喵喵囡囡 69 送禮 2008-04-03 18:51:05
原帖由 laxuse 於 2008-4-6 09:11 AM 發表
D好装备好难打出来 ,而且紅寶石都少得可怜,手头有D吃紧咧
紅寶石 laxuse 266 送禮 2008-04-06 12:26:24
加油~!!!!!!!!!
原帖由 andrew123 於 2008-4-6 06:51 PM 發表
哎~~~  點解發神權杖甘難打ge   打佐甘耐都打吾到:onion03:   :onion03:    :onion03:

一件天使裝備都一樣打吾到
看運氣吧...之前我一天打一件...
法神頭盔...更只是無聊打左一隻就出了

不過還都係差權杖沒打到:019:
原帖由 woodstock1221 於 2008-4-7 12:37 AM 發表
好難打喔~~
打到7轉463級終於打到
怪物死了另尋怪物
獲得 43 寵物幣,貢獻給家族 5 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 英雄之靴
:019:  :019:  :019:
很不錯耶~:onion14:

再努力努力吧~
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-7 03:07 PM 發表
但........:019: 又忘了 借给谁
哈哈...這樣要問你借多點東西了~
原帖由 jo7878 於 2008-4-7 06:06 AM 發表

成功贈送給 cowman 1 個 法神權杖!
你們看leader實在太體貼了~~~~~~~~~~~

jo~thx so much~
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-7 11:37 PM 發表
no ppl answ me???
去轉生所轉生...:onion14:
嗨嗨~everyone~!!:onion14:
原帖由 UniAbysmal 於 2008-4-8 01:29 PM 發表
我發現了一件事

就是…嘿嘿…

我竟是家族第二強的刺客呢:onion05:
快點升上第一吧~支持你耶...打抵壞蛋仔
原帖由 andrew123 於 2008-4-8 06:37 PM 發表

我好想要5000股~~~~
多買多賺呢~~我們包升的~AHAH