返回列表 回復 發帖
陈生你都好好好!

晚安
luke168 發表於 2013-9-13 01:22 AM
你又咁快晚安
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
輝仔送桔又唔啱   有啦........................

chan200308 發表於 2013-9-13 01:23 AM
送桔冇唔啱,唔要係混桔就得咗
剛剛做完筆記 差不多要訓了 路過見到你開鋪
打下招呼
BeiDouChef 發表於 2013-9-13 01:23 AM
我要創下半夜開鋪的紀錄
要靚.............收到

chan200308 發表於 2013-9-13 01:28 AM
咁先係架嗎
恭喜 KK
goldmonk 發表於 2013-9-13 01:30 AM
多謝金鐘罩
我啱啱運咗D桔俾你

chan200308 發表於 2013-9-13 01:31 AM
夠啦我唔想返工過陣全部都係桔啊
好難打破
chan200308 發表於 2013-9-13 01:31 AM
乜有人好癡我咁傻咩
唔夠呀..............仲有幾十箱喎!
chan200308 發表於 2013-9-13 01:37 AM
唔使啦,留返俾你啦
大有人在
chan200308 發表於 2013-9-13 01:38 AM
願聞其詳
我唔食桔食大包
chan200308 發表於 2013-9-13 01:41 AM
桔仲好吃過柑啦
梁羽生大師的《冰川天女傳》有一對佳作:華岩妙境偕准游?看龍葉拈花,釋迦微笑;
玉笛仙音邀客和,聽相如鼓瑟,子晉吹蕭。  這是冰川天女的母親華玉公主出的一道試題,要她的父親桂華生做一對嵌名聯,上聯全用佛 ...
chan200308 發表於 2013-9-13 01:43 AM
依d咁文藝嘅嘢我唔識
好..........立即送到!
chan200308 發表於 2013-9-13 01:44 AM
咪住,桔依d嘢係過年吃嘅,依架年未到
通俗
普天同慶,「當慶」、「當慶」、「當當慶」;
舉國若狂,「情狂」、「情狂」、「情情狂」。
chan200308 發表於 2013-9-13 01:47 AM
無聊
無聊............... 送支路易十三啦.
chan200308 發表於 2013-9-13 01:51 AM
路易十三又係乜嘢傢伙
路易十三
L --> LOUIS XIII 路易十三" alt="" src="http://ctcli.myweb.hinet.net/images/brandy/louisxiii01.JPG">
chan200308 發表於 2013-9-13 01:54 AM
法国国王,无端端提黎做乜