返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

os.tvboxnow.com* F9 o# `2 ?7 e5 P4 t! S; G% Y) ~& f

# Q' @( v; q) g7 e  s! d8 |, t6 p3 N  W, f  ^! l- {
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i) z( [2 P$ y$ [* B3 I4 I
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
' h1 B& E# ]% u8 B: ]; @7 E我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
: L' M9 ^' o$ E+ {+ K! D0 f' t4 Tos.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
) U% L$ I6 r3 {, R呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
) r3 d( k( Q7 U! [$ ~  P9 |我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?9 V  L* m" F1 c3 }. Q2 L
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {9 l8 @  F6 m0 S; s; A% V
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
tvb now,tvbnow,bttvb* z9 l3 _! j  c0 ]; D
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
9 s9 m9 m6 t0 k鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
公仔箱論壇5 z1 q4 r5 ^4 j  m
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
7 n% k6 P$ O; k* Etvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
( Q5 B0 f" P, J5 j* [$ dbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ u1 w' W% j9 ^' {
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb5 r5 u2 [! S# k$ A
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
9 Z; F* L& }7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
. n  p- a! l5 ?. s" K6 D. {( y唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
  g+ Q) C5 U+ |  XTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
; W* V: E  H; r晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
7 O8 N% ?+ u9 {$ }我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 L% z$ [* z2 J" i
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
2 K- V+ _6 ~$ A( P% Lbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?4 r/ q7 d& T( P
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
4 g5 K' ?! s" z! los.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb# A) r5 r& N8 _; ]( ]
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 n, I4 Y  A, O
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 I! B4 w& R7 J; R" f# {
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
, g' i1 Z% u5 z6 _$ U我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _5 Q7 E5 Z- L8 }" d" w* h
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y. e: b* j7 j) b: n
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
  `% ?8 l5 @% P% L! F- h( \4 l: p. y我個陣冇特別格價個d呀
0 C. \9 [  n- b; R; Y但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
4 e& k7 m+ k9 X; M' _& vos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
! ?( o/ E; h# w- htvb now,tvbnow,bttvb咁都唔錯啵, 多謝師兄報料