返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvb now,tvbnow,bttvb. s. ~; m9 O' X0 U
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
2 X3 D8 G7 _% K( X" E# }9 ~8 q: n' T/ K5 l公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
( h3 Y# u2 m8 \公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?( O: j+ g; ?7 o1 z6 _3 h
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
! y5 x% q( Z9 P6 N3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎公仔箱論壇2 m, a/ L  b- @+ ?9 a
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱1 F$ V, E- P( c% q4 p3 o+ `" U' a
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
& l& |& n# r0 u% C7 T4 A& z連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb$ a4 B6 H: p8 Y
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
# |6 T3 L- u/ N5 q0 q連傾電話個d都會熱??& b3 I3 T/ e- j7 v% f2 [
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
) k. `* @" I& u7 ^/ g$ C1 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
公仔箱論壇% j0 {0 t3 ?9 x* h
係, 用一陣就會熱) J. G. m' n+ ]  z3 a( u, O3 {4 u
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便os.tvboxnow.com: X. w7 G/ O% m* F- ^5 ?2 l
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f: |6 z+ A( e1 ?4 E
SENSE TV係咩黎架??
; o1 S, v$ J5 A8 ?3 W" T( }SENSE TV係咩黎架??os.tvboxnow.com+ A& v) N+ H8 K, l+ u2 e+ r
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
! R  x& t6 b7 [: Q" W9 l& r0 q: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
( c) \# V; C4 @% I# b5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...公仔箱論壇+ s- @  @# u' Y2 E- r; N
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
9 |* M" P0 v5 H& vtvb now,tvbnow,bttvb我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
/ ^7 z7 I( {0 k. g. h0 d. U6 x
可以將one當做遙控tvb now,tvbnow,bttvb! ?* Q- _* \# o, h7 W
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
4 Q3 Y* ?9 y3 z  g: u  J, B沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
2 i7 }" k9 K3 p7 q5 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利# }" H1 a! I- u6 v$ J2 p
我今晚都出去試下部機先
/ v) ?7 k" q6 G% |& ]7 A; t' z( ~我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
0 q& g# x% i8 d+ Ttvb now,tvbnow,bttvb魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
# h: N6 |' @0 [  w. nwow,你幫我打左支強心針
+ S9 @0 D4 V5 e$ ]& z丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
; {5 o5 g% w0 _( A1 V* ?公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 j' H' f2 o/ R6 [
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
5 ^+ L- B1 V, M% a3 V" l" f2 p魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
3 _$ D( K  \& D! U3 `2 G) E9 T, q$ |os.tvboxnow.com我覺得d電都ok襟TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ?* y8 `3 n4 T% W, U8 |
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
& Y  \! ^9 _& B4 K) c# i/ Tos.tvboxnow.comhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm