返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得tvb now,tvbnow,bttvb( G/ [. w4 r3 D1 b% B3 C
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
4 ~, Q, [& ~* \& ?: H% t; N' y
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
7 a  P& G2 l0 S9 ltvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one公仔箱論壇: k7 ?+ ?, c% C7 t
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
% y/ Q9 v7 U' I; {咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
os.tvboxnow.com: e/ O' Z+ L3 p5 `3 w2 ]0 ?
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
/ U. h- R2 a0 F( [/ @; j咁你覺得好冇用呀?
4 r& p! B3 o7 f# d) v& F$ M, F+ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 o4 \0 `0 ~7 Q1 D) H" _" u9 W
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
) M+ s, w+ t7 b) V/ A1 @, R6 R好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
2 Q- b6 q! S+ G+ P# I! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
* K, H( U$ Z; c" Qtvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
8 q" _$ a  R& p' |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己就prefer one...6 D; N! p- M& j' {1 m0 {# K
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc oneos.tvboxnow.com7 z8 i: H' o; n" l5 ]7 ?) p
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
os.tvboxnow.com3 n, v& O) ~7 C* |
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
& o8 @6 T1 I+ T0 y- e2 utvb now,tvbnow,bttvb係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正公仔箱論壇. A& e1 r3 X3 p, R+ {
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag" l( V. l3 y# N2 u* Q2 D
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ @5 M+ F/ q& f2 K1 E' C
one影相得唔得架?呢樣好緊要
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ C  `+ ]2 r7 ]7 _1 f% X
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@os.tvboxnow.com) L1 T& F1 [8 ^# |* K" `0 V: F1 |
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K0 s9 m5 ~& k( D- c
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
5 m: l0 H4 v3 `3 i3 t
one影相得唔得架?呢樣好緊要
* g3 T+ x1 t2 L; l公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
os.tvboxnow.com! j: E. W  |4 {2 f( u* w& r7 y
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
. Z1 a8 ~6 S2 l  u' _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
, ?  E; L3 j2 N* A. ^7 m. W, E5 D4 G公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& {! C; h: P. j( e* v+ n2 D# }
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
; o  [/ P  E" @) h+ b, i5 X
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒; a- f. u3 ^& u, O: u" J+ b4 O
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
: O% l) [- J+ g! f6 B" `公仔箱論壇如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
' v" f' {( g& y# U  N* T
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
# L" f9 g4 U3 j; z4 k( L- i公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
9 Q/ t& C7 _9 m- ~7 R0 h, X: w+ h
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部