返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
; V' A5 x" m7 v; L, @樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
4 ?$ Q4 s$ Y( ^5 n" B# K呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
9 I5 Z/ e' [7 I' @8 }tvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機tvb now,tvbnow,bttvb/ r" d4 q; P) `+ {
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
2 I9 Z5 r1 O& x* D) n& j$ X
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的" o+ r+ c' [3 _; C  T
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
+ i, v4 X4 O( U$ R* c: Q公仔箱論壇我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
; ]2 p, |9 t) yos.tvboxnow.comacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
公仔箱論壇/ n5 E! Z; a6 M. \7 f  E
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇2 I8 L& T0 w5 M" z3 B) O
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
! F+ [" R' i5 f! d3 K5 [$ Q8 V, L. tbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
. Z, M. E' y# Q  F" B# f公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb4 {0 F7 O8 s1 L' Q. a4 e+ f3 s
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 K' K. O: T- L2 U6 i5 |
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
公仔箱論壇) |7 K/ l+ @& i' y6 O& C
係呀, 我覺得白色幾好公仔箱論壇% p& Y1 ~/ m- w! x" ~& D
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
1 g; {1 D2 U" J8 }樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* O; Y# w4 t1 u9 u4 O. V  |; d
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁os.tvboxnow.com/ R3 @8 W3 I2 X0 t% B
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
7 M1 k4 d- f7 p: t
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
  K% s$ e5 r' MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037tvb now,tvbnow,bttvb! z+ v6 Z- s' P4 l8 p
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
公仔箱論壇: E$ A: t) P% ^
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
% Y1 O# q# ?- h" z2 ?真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
: Q9 p- R2 W. u+ t/ l, Z你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
. s3 i3 V& s. M* p
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU