返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
$ `1 B6 O7 K( G1 o# D4 E1 Jtvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
/ j3 E* j0 @3 Q; Q* l+ vos.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* C7 S) S: b' Y4 W
黑色真係好型@@公仔箱論壇! X4 [6 `7 b8 H6 {# g, C' r
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bos.tvboxnow.com) n8 g4 w$ ^1 J: ?+ I2 n
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
( e) m" l& G; @; O  V  K9 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb3 M/ D9 o: e1 F' O; \% n% r
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
2 {. A/ F; d# r& @2 I7 n6 Y沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
; a( C) U3 C+ X5 D% ^$ _& t7 x! M我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
) f' ^1 |' k! E% I& N6 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y3 |4 n: [& K! N2 D) d( M
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價8 I# S( F" k. C0 g* G
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w$ W$ v; k; M
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
. j; a, D5 }0 w) _3 E* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚d
/ |' |7 F+ L! ]8 ?; u& Y& F* J如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ V/ ]" w( H7 G$ i
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
: K2 U, d$ M1 F1 B但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇6 X* G( l! ]4 L
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的