返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
+ ]8 L$ J! _. w+ m- mos.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦/ e7 q% g! e& e4 ]
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
/ C7 F6 F4 l4 L# l4 V! }2 K
黑色真係好型@@
  o/ N8 z2 ?6 ]: Y) F$ \os.tvboxnow.com我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
7 i5 p5 d) T, i/ ~. s好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5btvb now,tvbnow,bttvb) Q) I5 ^# e5 u) Z3 f! b9 f
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
os.tvboxnow.com% M' z7 m; Z6 X. t8 g2 ^
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
0 [% M1 T& ]- e# G. E9 c好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
6 i' V/ B( M* s% E! n: @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
- n: M- ~/ I% I) [
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
' }0 A& w9 c: k0 v. F4 Y* S魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
0 d$ `# V) @- h( t& {+ R  W! i公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
1 i! P3 _( l/ e% aos.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
0 d& q5 |; n9 |* ~" L9 Htvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
5 q% e8 W- O" U) V- o/ \0 zs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; u) Y4 T3 |& P& B6 B
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 _- C7 q6 \) K! y1 B
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb# G* F+ _! I) {6 e& L  A2 Z; [+ X' j
同埋我覺得one影相靚d
) K2 [6 o9 h! }我就鍾意one多d(所以訂左one)
0 s5 Z2 i* _0 N" q$ Zs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Z% O& R; N' {* [+ }3 l8 z; e
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 |; E6 E& o+ z/ J但S4好似都多左好多新功能..?
os.tvboxnow.com2 f/ B/ Z  l% B
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
+ r& B7 B8 g: j* Q, z同埋我覺得one影相靚d
. u, X/ d% E0 \8 m$ V' z! ^/ M7 D' U4 M你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# `. E9 H/ M9 j3 ?
如果講像素既話唔係S4高D咩
0 z( _) d0 i, k) j' H6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
  b' T3 Q" n: ^% [; R/ I0 Nos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
, Y9 I& r9 `% v( q" C佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
9 ^8 c- K% `0 I, [2 H* G: kos.tvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
% {. G+ j2 {& I7 i( _; c% T- m
如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: l# G) j6 Z! e
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
9 n& |+ b) l% }$ r" ^  B2 y$ _os.tvboxnow.com但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊os.tvboxnow.com$ [% h* a7 f" u4 x
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
, D( J' y0 a- x佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
# t+ y$ V6 ^. v8 n9 `! s- W公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
; X% P! ^5 u/ O; i* m7 U) O樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
0 y  o2 _6 f  j( l
如果係咁咁真係唔洗考慮....