返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
) m6 q- `: V4 c3 ]  e3 b) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ _' _: K! k" U. ~) Z無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
- B$ U2 Q. F8 I: ?7 }' i/ }
2 ^6 }+ V. H: ?# }, IP.S. 繫起牀果陣影嘅
9 Z3 s4 e1 T2 [3 o) Gtvb now,tvbnow,bttvb
% K0 u5 s7 J' [" h4 ~. s4 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 lil_yuky 於 2007-12-4 01:54 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks
8 x( M1 Z. c, b8 {* W6 Tos.tvboxnow.com動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
4 t6 P; J" E6 C& ~os.tvboxnow.com呀 我上次飲茶終於見到真人 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- v: u: w9 x2 p" F' ^( G* u
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
% w/ i; V. v, [* VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5555555555555。。。妳5同我講?/ q) h! d' [& X+ |7 x
妳繫星期幾去加? tvb now,tvbnow,bttvb  s; V( f, o2 _) _* s- f
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~
+ Z6 m2 _, v3 S; l$ A公仔箱論壇
: e3 A3 J8 d/ ]公仔箱論壇繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B' E5 t$ P+ Z' o+ F
tvb now,tvbnow,bttvb2 B2 n! G  {7 f
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L6 T3 A( K; _$ _8 a' m* o: ]' N

7 g* A. O. V7 Y$ F+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?os.tvboxnow.com; T. f" g# F% n, j0 O; S

- I: }) x/ F# H1 Pos.tvboxnow.com如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
os.tvboxnow.com4 ~1 L" K. w+ A
公仔箱論壇! r: T+ w4 A+ L
os.tvboxnow.com* _$ e' c$ f+ j  O+ z/ {4 d4 N
無啊~ 我呢部唔可以減價~tvb now,tvbnow,bttvb! _" m7 U2 g! h# g7 b7 v* `+ U
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT
" b' ]' {, Y# \: {8 b) Y) e; {tvb now,tvbnow,bttvb2 y2 H# L5 I# W6 n& [
妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝- E; m5 J* R1 S1 m6 A) t
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb- |) e/ e7 F" n6 r8 x1 c
好令女呀...3 P; `0 o5 {; K' w% ~$ x
你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
* X  U& H+ T; c- U9 [, T

" _! c* U2 r. C, _. JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) ~* K+ _1 }+ g1 |( ^- rtvb now,tvbnow,bttvb繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb- o! Y( n+ c5 B1 G9 S1 J: _# L
果然喺天生麗質TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s# k! ?5 `) N1 l8 a8 Z
唔喺浪得虛名
- g" [5 V6 E8 [. A, V; los.tvboxnow.com
tvb now,tvbnow,bttvb3 X; |, f- \. ~* b

9 B0 [# t: n5 h1 y) h' UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 `5 i) X* L; D) J6 l
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表
; @: t  K( {$ g; M! e公仔箱論壇新個兩張好純=3=哈哈
os.tvboxnow.com+ o8 g' ?9 h5 i: Q! H( h
tvb now,tvbnow,bttvb8 W: e* ], s" g0 j

+ B' }8 h; P/ G* J( O! a公仔箱論壇好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表 5 e! r/ }1 K. X' R, D
=0=純多d' n; l) z& g5 `0 ^' i7 X
hahahaha
3 p8 L# u+ f- o2 ]$ \* btvb now,tvbnow,bttvb咁樣會仲好睇@@
tvb now,tvbnow,bttvb/ R. [4 W8 {$ g) @! J1 f: S

* h) ?9 Y2 v; u1 x
" [; ?, B- v8 g甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的