返回列表 回復 發帖
輝哥
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
今日到此为止啦。。
aa00         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
cck_my         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
icashan         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
bchew         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉 ...
ckhooi74 發表於 2011-7-2 12:34
輝哥
hide曾說過:
大佬好耐唔見~
最近還在閉關~
happy721022 發表於 2011-7-2 12:40
我都在閉關 , 抖暑
hide曾說過:
都叫左你早d架啦你係唔聽
go2david 發表於 2011-7-2 12:42
你咁遲先同我講 , 你仲好講喎
hide曾說過:
輝哥~ 錢呀~
hide曾說過:
搶錢,輝哥要錢定要底褲?
hide曾說過:
輝哥真係派錢比我
hide曾說過:
细细B都知定哦
lhy92725 發表於 2011-7-6 11:56
因為有人叫我入黎搞事
hide曾說過:
论坛好多底调富豪架
civicboy1969 發表於 2011-7-6 12:44
我剩係識三四個,其餘都識唔到
hide曾說過:
搞得成无?
lhy92725 發表於 2011-7-6 13:55
成功搶劫輝哥五百萬tvb$
hide曾說過:
辉哥派比你嗻,你估你真系打劫到咩
lhy92725 發表於 2011-7-6 13:57
我都估唔到輝哥會派比我,雖然我係新人極之需要幫助
hide曾說過:
我更加需要帮助,你派返比我啦
lhy92725 發表於 2011-7-6 14:02
你係貓,唔洗用錢,比你都無用
hide曾說過:
我就快可以脫離原始人啦 xddddddddddd
ivanmiko 發表於 2011-7-11 10:01
傻豬,可以用 tvb$ 換功勳升級嘛
hide曾說過:
係囉係囉, 好似你有35蚊身家用晒嚟換功勛都唔知升幾多級喇
go2david 發表於 2011-7-11 17:27
tvb$35 連 1功勳都換唔到,我窮到die
hide曾說過:
我明明打左個'億'字咪自己改左佢!!
go2david 發表於 2011-7-11 17:36
事實上'蚊'先岩
hide曾說過: