返回列表 回復 發帖
利记即将去大马(马来西亚)。。我已经买左费了。。希望到时大部分主力都会出场。。
我都是新人,请各位多多指教 ~

liverpool ~ YNWA

評分次數

• HIDE

费 = 票
相信参加南美洲杯的LUCAS & SUAREZ 不会参加红军亚洲行。

評分次數

• HIDE

支持英格蘭既人應該非常明白我地利記迷既心情...
go2david 發表於 2011-6-8 09:59 AM
支持左咁多年, 都睇到化啦

而且我唔太中意而家隊英格蘭特別係林8+泰利同謝老4, 佢地踢球會個個都識飛咁, 一踢國家隊就好似唔識踢波, 真係睇到扯火

上次世界盃其實我唔想英格蘭入去決賽週, 因為卡比路根本搞唔掂中場個問題, 點知入到去真係死番出黎, 睇下下次世界盃少緊林8 個d (老la 掛) 會唔會好d = . =
利记即将去大马(马来西亚)。。我已经买左费了。。希望到时大部分主力都会出场。。
我都是新人,请各位多多指教 ~

liverpool ~ YNWA
killerpeh 發表於 2011-6-8 08:45 PM
你好你好點稱呼呀朋友?
你地就好啦可以睇利記, 佢地今年唔嚟香港
畸形人類研究科
支持左咁多年, 都睇到化啦

而且我唔太中意而家隊英格蘭特別係林8+泰利同謝老4, 佢地踢球會個個都識飛咁, 一踢國家隊就好似唔識踢波, 真係睇到扯火

上次世界盃其實我唔想英格蘭入去決賽週, 因為卡比路根本搞唔掂 ...
piron 發表於 2011-6-9 09:15 AM
林8加老4不嬲擺埋一隊就好大問題...加上佢地都可能老了...
畸形人類研究科
友誼賽鳥拉圭對荷蘭一比一...
蘇阿雷斯古治一人一球...利記入球show
畸形人類研究科
不過黎緊應該都仲有佢2個份啦, 數下數下英格蘭其實都唔係好多高質素既球員

佢地入完波會唔會同對方慶祝
不過黎緊應該都仲有佢2個份啦, 數下數下英格蘭其實都唔係好多高質素既球員

佢地入完波會唔會同對方慶祝
piron 發表於 2011-6-9 10:22 AM
我諗佢地又唔會好唔妥對方喎..佢地同史高斯就難講
畸形人類研究科
我諗佢地又唔會好唔妥對方喎..佢地同史高斯就難講
go2david 發表於 2011-6-9 10:31
史高斯掛左靴啦
史高斯掛左靴啦
HIDE 發表於 2011-6-9 10:34 AM
係講以前呀老細...佢地同曼聯幫都無乜兩句...
畸形人類研究科
以前都唔會啦, 以前英格蘭條中場差唔多都係曼聯人
以前都唔會啦, 以前英格蘭條中場差唔多都係曼聯人
piron 發表於 2011-6-9 11:42 AM
林伯老四都好多年囉, 不過果陣佢地仲係o靚仔..
畸形人類研究科
個陣有史高斯碧咸係度, 幾時到佢地出聲呀
個陣有史高斯碧咸係度, 幾時到佢地出聲呀