返回列表 回復 發帖
收禮人         物品名         贈送數         時間
go2david         八倍經驗卡         10         2012-03-01 18:42:37    <--- 10 mins only
go2david         十五倍經驗卡         5         2012-03-01 18:42:24
舉手發問?

1) 以我13轉計, 每次用卡都揾唔番張卡錢, 我想問前輩, 我有無計錯數呀? 或要到幾轉後才平衡呢?

2) 我用騎士, 遇到巡邏伯伯, 用普通攻擊, 大家都是-0, 結果係佢秒殺我, 或 小子你返去練功咁!
    而我用 ...
班馬 發表於 2012-3-6 02:54 AM
我用騎士, 現時
攻 擊:32095950
                                                                        防 御:23172368

力 量:28380  ---> 20000 以上就可以 (黃色藥水球)
耐 力:24528  ---> 20000 以上就可以 (藍色藥水球)

我的技能   
野戰過程中,怪物經驗八倍,十分鐘內有效 (終於送完)

收禮人         物品名         贈送數         時間
jackho1988         八倍經驗卡         24         2012-03-06 09:43:12
班馬         寵物幣         2000000         2012-03-06 09:48:49
騎士的素質分配

力 量:28380 <---- 這個加到秒殺怪物就可以
體 質:0
敏 捷:xxx   <--- 令 迴避率:99%
智 慧:0
耐 力:24528 <---- 首先和力量均分, 待力量可秒殺後全加在這處
其實咁多位既第一桶金係邊度黎? (i mean 最少50億先叫第一桶..)

我2008年做會員, 都係最近先靠獎金獵人賺左5000萬.. 收息收到1億..
jackho1988 發表於 2012-3-6 05:08 PM
50億 ???

銀行存款排行 & 現金排行2147483647 & 2147483647
Total < 43億
敏捷1188=迴避99%=99罐青藥水球
fak5496 發表於 2012-3-6 05:52 PM
這個你才有機會賣青藥水球
我已经超过50亿很久了
pashushita 發表於 2012-3-6 11:06 PM
HIDE(隱藏) 去那?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
銀行存款最多顯示 4294967294 ???
可能比左第二個人keep 呢,計大哥買卡既時間計應該最少有九十億身家
HIDE 發表於 2012-3-6 11:30 PM
俾 2 奶 / 2 公 keep
Thanks pashushita & yumiko123456
Time Stamp:
現在是 35轉1860級
差90級,因懶只做到 2 級 / Hr  
加油!
qhtwex就快殺入十大 追得好快!
yumiko123456 發表於 2012-3-10 03:30 AM
兩三天從 161x 打上現在的 1746 .....

難以相信 !!! 24 小時運作

Time Stamp for reference: 13 Mar 12 00:40
Pet $ 1331977955
這可很奇怪呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
兩三天從 161x 打上現在的 1746 .....

難以相信 !!! 24 小時運作

Time Stamp for reference: 13 Mar 12 00:40
Pet $ 1331977955

cat14051 發表於 2012-3-13 12:37 AM
兩天從 1746 打上現在的 1818 ..... 直追現在有玩的 jff6000 , 我已不在他眼前了

35/1818未組大法師7544531447601852