返回列表 回復 發帖
嘿嘿嘿。。打番场paint ball增进友谊喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-11 09:13 PM 發表
嘿嘿嘿。。打番场paint ball增进友谊喇。。
我无问题,系睇大队咋!!

回應 vwwo 第 119 篇文章

唔走? 等mata 拉啊??

回應 dicksonkhan 第 120 篇文章

講笑 jeh.... 放松d.... 城市人
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 09:15 PM 發表

我无问题,系睇大队咋!!
又这句。。。仲念住揾埋你帮手的。。
原帖由 devil2007 於 2009-2-11 09:15 PM 發表
唔走? 等mata 拉啊??
你放心, D mata 唔得闲睬我地架!
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-11 09:16 PM 發表

又这句。。。仲念住揾埋你帮手的。。
大佬,我乜都唔识既哦,需要点帮啊??
原帖由 devil2007 於 2009-2-11 09:16 PM 發表
講笑 jeh.... 放松d.... 城市人
我不是城市人啊!我是kampong仔!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 09:18 PM 發表

嘿嘿嘿黑。。。你做黑面咯。。我就做番好人。。

回應 wk.hoo 第 121 篇文章

Sg. Buloh 附近好似有個piant ball 場,仲有的探險/水上活動是嗎?
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 09:18 PM 發表

你唔系有2个秘书咩
只要你快樂 真的只要你快樂

回應 dicksonkhan 第 128 篇文章

入"城"隨俗.....
原帖由 devil2007 於 2009-2-11 09:21 PM 發表
Sg. Buloh 附近好似有個piant ball 場,仲有的探險/水上活動是嗎?
是啊。。有没兴趣啊。。。
原帖由 devil2007 於 2009-2-11 09:21 PM 發表
听讲rawang好搞滴
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 贱狼人 於 2009-2-11 09:23 PM 發表

听讲rawang好搞滴
嘿嘿嘿。。这次的就是..咁你又有没兴趣啊??