返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. os.tvboxnow.com- E0 L* M* s% U# C
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
# @: g) j- R/ k& w/ o
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
os.tvboxnow.com& G) y' w5 T% c) F+ B

# h! ]8 l8 x, `( |咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟$ L" L4 S" |: p+ Z
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
' L; ^7 D7 f6 wos.tvboxnow.com我相信都係囉...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! {! Q3 k1 M" D  O9 a; c
2 r  o5 v9 _" o! W
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?tvb now,tvbnow,bttvb; K3 J9 j" q" m  a- i
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" e# V" A# G7 T( q9 _
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。tvb now,tvbnow,bttvb9 Q5 {2 u& ~( @3 K* z2 I
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"os.tvboxnow.com6 _# L! @: ~& k+ ]6 K: W
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
- K- u& i* K2 Los.tvboxnow.com
0 ~6 U" @" T. ?$ y% a! b% S我知我知我知.......不過真係講唔出口。
6 p# T9 }5 T* d" z& s/ l. sleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.7 j1 h, k  r* |4 E1 m. ]
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
os.tvboxnow.com( g1 c5 p& O3 z) X5 K4 Q
# L$ y- Q5 j' ?- t
兩個臥底嘅BB會點架??
公仔箱論壇1 f' N% I( `, C6 s2 D: v; z$ \
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
; ?5 q+ n1 [0 L, ]( y公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
+ g2 z7 E# ?% d0 \tvb now,tvbnow,bttvb0 u* K+ K4 @: j8 z
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
" Q1 I8 b* b2 ?/ T+ d8 h6 \, l0 v: {' e
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,公仔箱論壇9 \! x1 v" B1 p' y* {: m
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
8 a& y7 ^) |4 W; d8 m* rtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
0 y8 ?+ {7 o9 p+ h' l公仔箱論壇! N" ?$ |1 z2 G0 h3 T
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. os.tvboxnow.com/ t) A5 e; ]. {; w' L! f5 F8 P

! b# D8 f& Y) c0 P0 d) i公仔箱論壇父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
4 w+ h! q/ I* ^" P0 z. _os.tvboxnow.com7 c  O$ q1 A1 D, {4 M% n
兩個臥底嘅BB會點架??tvb now,tvbnow,bttvb5 g# Z$ P6 M1 @6 O. E
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
) f; `2 h- ~* l5 f( [$ C面對危險機會太高, 死亡機會也高...
: i* F' A2 S& E; ros.tvboxnow.com3 b2 q+ P, m% X  |3 k
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
3 e8 T; t. \0 z, h& Z. a9 T# z大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
. h: x0 ?: b% D' m
細佬,你真係越爆越多嘢。
0 N0 W0 Y: b1 T" M/ @os.tvboxnow.com小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
# N( n, x( w( `Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
( V* h: _* l! U/ H: ?
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
. `! R0 |, e# }  }9 X: b6 F又直接講劇情會好悶.....
tvb now,tvbnow,bttvb) {% i; q/ n- ^: z
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
3 G( O/ @/ b4 X" K; t; P7 Ytvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
; l' [! ~1 |( ~. c  h/ _1 {) O' P5 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb. _$ Y2 Y8 {- ~
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b, H% U3 s! z3 Z+ Y* h1 W
細佬,你真係越爆越多嘢。+ J8 p) J3 K- ?! t* h
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
3 v  {* p" F/ V/ I& ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
8 R3 A( O2 }+ ?: N  s3 A' @
tvb now,tvbnow,bttvb  ^+ u2 u  A' \  E* ?
巧驚... 唔會嘅
& S) |5 S3 G4 k. H; Q# J( f公仔箱論壇os.tvboxnow.com' [( U& T; A" o, a0 ?
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!os.tvboxnow.com* z% i" R, E1 n' b% ~+ s
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
, q: l, J9 V! z% l公仔箱論壇os.tvboxnow.com3 M9 z' p6 m7 c1 e- R
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
5 `$ K( D6 m8 h+ E, T. D大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
9 ?0 M) t5 ~& {9 O- J- ^( q4 w# otvb now,tvbnow,bttvb入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
: m: ~8 k0 W. dtvb now,tvbnow,bttvb1 t; y1 d4 V* K, |* y* Z
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!公仔箱論壇: @, }7 M8 v* T  N4 ]9 g3 Q
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
0 X  n' e8 O$ Y* Z, B9 F
恭喜細佬估中最後兩位UC。