返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i7 B1 N, S& A  t
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
- S' z9 v. |2 _+ r# a9 Q3 vos.tvboxnow.com真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
$ e( e+ b: x; M" O- K# j9 m啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.4 z/ W( L/ l) q0 w9 a  U6 E6 h
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
公仔箱論壇2 S' B; h; _& e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E( a$ V1 E, {
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
5 j# O! ^- p+ ~/ Y) k" k, ~5 [0 Htvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ B" b) j! F) a5 V9 W
我最多一路睇一路玩gameos.tvboxnow.com  n: [% M- \1 a6 V4 K. S6 c" ?
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
公仔箱論壇* e; h1 q2 Q8 _5 E
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
( M6 e3 b& [, }7 v7 |- d
. G% W% x. t& h- ?我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
8 \. R' h9 _" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X6 V( _  M! m2 t
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...tvb now,tvbnow,bttvb3 a+ s/ z1 p4 t3 Y* [! U
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
# m6 i6 ^) A; E2 t
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......tvb now,tvbnow,bttvb9 ~- u6 Y  U7 d2 l  s: h8 T% k

1 R5 ~. L3 ~1 Z3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V3 k& i7 K1 [& v9 x0 `9 ?9 Q
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。7 S$ l. v5 U' ~2 a8 @& W
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
9 `1 F8 Z7 ^$ K0 |3 H! \* K公仔箱論壇細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。公仔箱論壇/ a9 h1 G& g+ n3 o7 d! t
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
% u3 w* Q( J- k2 X3 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.os.tvboxnow.com$ j0 ?% z, L" t$ _% c: b
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, v9 C3 h+ o# ?$ f$ h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h0 d  J& E8 e$ t

0 M8 Y0 i) H4 V9 T3 r* R* Ltvb now,tvbnow,bttvb之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
4 V+ I+ ?( s; d3 @tvb now,tvbnow,bttvb你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......+ w; {- [( Q( _0 E9 t5 Z% i
27015653 r' d1 V9 u& Y' e( f5 F! q  I3 a
公仔箱論壇" Z" y, K3 v& p
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...* c( k! m7 j% D9 w
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
! E+ b" I) U$ H+ T7 Nos.tvboxnow.com
, q/ D  b8 E- ]; f3 b公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
! P/ M7 O$ \7 oos.tvboxnow.com
/ I3 K$ q. q; r& k  wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: p3 Z1 ^8 d- w( e# @- b. cos.tvboxnow.com之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
5 H. A- {! K; _# T1 C' F' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
' @, o. c7 o0 K公仔箱論壇
: @3 t& S7 y6 B& V' f2 G( S- I公仔箱論壇咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
. b3 i! ^. y/ o7 Bos.tvboxnow.com) o4 `4 S6 K( j
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
. _* P- i1 e7 n$ v6 V9 c大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
) f% e" [4 C7 C6 w, t' _0 y8 o
1 a2 \4 A; V% T  L$ m細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?tvb now,tvbnow,bttvb4 j7 o" Z  n1 D

( v# d+ b8 I2 [8 C$ w+ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!公仔箱論壇" J& N+ ~; ]5 L& G: y8 \; P
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
: ]9 l1 _' k! I' B5 J8 Q$ O( C' \; ileekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
公仔箱論壇% v' a! L" u+ J
( `$ W3 d0 T6 L& T9 d
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
& L! u7 D5 `4 e6 b2 }tvb now,tvbnow,bttvb
; ?7 {' o( [* F. f; gtvb now,tvbnow,bttvb“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
% G7 c* H9 W7 ~3 T2 o3 Drandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
" L& E5 t) V4 _; H; v公仔箱論壇係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
% f- g) O* H# m& T: S公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ p$ h- s6 {% X' k
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” tvb now,tvbnow,bttvb* i( u7 B3 R5 E$ A4 g
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
" h, l% B6 o+ m% R' V
, p& M+ M7 t- v4 }9 }3 vtvb now,tvbnow,bttvb你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??