返回列表 回復 發帖
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:12 PM 發表

係人都想打劫你啦 ,你知道升級後的裝備如何嗎 ﹖準備好d錢買裝備未吖 ,等你買來送俾我哋呀
咁我同hsl-1 就多謝老大先  
老大 你係邊呀﹖ 我唔得啦 快來幫手 ,唔係冇嘢睇d兄弟會轉會咖。
老大係咪自己去咗偷食..........................................................宵夜呀﹖冇晒反應 ,老大 你返來啦
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:16 PM 發表

你d吔衫來吖 ,好難...............各位兄弟可以走啦 ....................冇嘢睇呀﹗
我已經著返衫啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bbb1999 於 2008-10-30 11:23 PM 發表

我已經著返衫啦

做吔你夜嘛嘛扮鬼啊  ,再換過d衫 ,要睡衣
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:18 PM 發表
老大 你係邊呀﹖ 我唔得啦 快來幫手 ,唔係冇嘢睇d兄弟會轉會咖。
老大唔會就咁就走左呱
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:26 PM 發表

做吔你夜嘛嘛扮鬼啊  ,再換過d衫 ,要睡衣
係係...我宜家去換.....
bbb  可能老大真係有錢就怕打劫 ,一定是閃咗去啦
原帖由 bbb1999 於 2008-10-30 11:28 PM 發表

係係...我宜家去換.....
乖啦,有時間帶你去M記,自己俾錢呀 ,因為個有錢佬(hendy)可能走咗佬啦。
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:20 PM 發表
老大係咪自己去咗偷食..........................................................宵夜呀﹖冇晒反應 ,老大 你返來啦
偷食
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:28 PM 發表
bbb  可能老大真係有錢就怕打劫 ,一定是閃咗去啦
冇睡衣喎
原帖由 bbb1999 於 2008-10-30 11:32 PM 發表

偷食
偷食 .........男人天性 ,何況是有錢咖老大噲 ,當然是家常便飯啦
快d叫醒wongjj,同埋叫1=1返來,幫手揾老大返來啦
原帖由 hsl-1 於 2008-10-30 11:35 PM 發表

偷食 .........男人天性 ,何況是有錢咖老大噲 ,當然是家常便飯啦
快d叫醒wongjj,同埋叫1=1返來,幫手揾老大返來啦 。 ...
8:30 就, 會 我架播
原帖由 bbb1999 於 2008-10-30 11:33 PM 發表

冇睡衣喎
冇睡衣就咪著啦 ,益吓大家 ,順便吸引多d成員過來呀

回應 hsl-1 第 1122 篇文章

jj not wake up so early ka