返回列表 回復 發帖
os.tvboxnow.com" j, m" M) S3 R) [$ L
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
1 ]$ _' G; E% y, B8 S' [7 L2 k* Q的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k+ M; I, }8 D- M
29420042942006公仔箱論壇* ]/ ?/ @7 Q6 _( [4 h
% v* C8 T% ?& z1 p( G4 I! X7 h% qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
' Y8 [- [# h1 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 H4 e' n! Y; C/ r3 E一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
2 o7 ?  Q7 A7 apknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
7 p" V, f, x3 f
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!os.tvboxnow.com( z) h* @) m$ w
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...
3 S. h$ s+ h# Q( ?) ?. n0 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
  L. N* \/ X* R) |認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
8 d3 _/ z2 v' P5 m( h& l8 Qtvb now,tvbnow,bttvb最後期待這套勵志 ...公仔箱論壇/ x6 b# O0 n) B- X! L
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
; J; F+ I, D9 n& V/ D: R0 @
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
$ n, t3 i: t+ {. K* Nos.tvboxnow.com係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。! Z: T% m9 o0 C8 P0 F
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
. T5 f3 M" ~" h% J4 Vtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb0 X. ~3 h. L% G
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。公仔箱論壇' e% v- C- @( D: z8 f8 |8 a) f
os.tvboxnow.com( n) ~) ]8 |& P- f4 b  D( Q" |0 C
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。. ]( q  L; p7 }
os.tvboxnow.com( C: B2 C0 c9 j1 B0 u' o' J; i
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

# s' [2 j. g8 s! P2 H1 R: E

2 t; S. b" F' M2 l! D因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E: r" {8 p: u, W. Y% t- e
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
, d9 [, P5 m$ q$ ?5 `# B2 p/ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
) c- @8 D. w; _" \. ?3 H/ Kos.tvboxnow.com想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
+ b- S' c2 {0 N3 u' Z+ x公仔箱論壇

' e" Z- N: r- C$ T& z6 @8 ]公仔箱論壇
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇  b+ G3 W9 V. Q1 D8 e
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
os.tvboxnow.com7 O9 f6 u2 }! `# o. D( d+ m6 b
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
  e, R8 v2 P& O! C想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
, J" v$ d5 c9 ~, Y5 f$ H$ ^* N! W3 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( L# J4 A& g' o' ~公仔箱論壇os.tvboxnow.com1 u9 s( n& s6 P" F4 }' Y1 z. K
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
( h" g7 @- @2 h& l. v公仔箱論壇
) E, Z/ i& |9 D公仔箱論壇如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, os.tvboxnow.com  l; H' F; ^$ ]6 D; m
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無os.tvboxnow.com$ H9 A* V5 W5 D3 @
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
$ r- ^% t* I$ g; S. j( q, ~

- p. Q8 d' G5 H" L) P4 I6 b可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, os.tvboxnow.com' a  u. G* w! Y4 G6 m. y! [
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
2 e2 ^% A( f, {, Btvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
os.tvboxnow.com! N+ w* q4 q- N  C/ B
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
7 l" G' P$ v5 ~6 }" Y: v9 G, nos.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件