返回列表 回復 發帖
Q爷早晨,甘早到佐公司定未出门啊
猫要出去啦,今早无得蛇王
條骨都無佐lu
重新檢視自己曾經的努力和成果,
看著那美好的每一個字句、每一份文思,
居然覺得有點不可置信,居然生出許多感動。
有了這一切真誠的用心和努力,
已無愧於己心,無怨無悔於己命,
這一生,安心,自足矣。

—— ■2012.08.23

~DingDong-Q~

Q爷早晨一早就放歌  
哈哈。。。ob爷早晨啊~
哈哈。。。ob爷早晨啊~
wasimasterQ 發表於 2012-8-23 09:36 AM
Q爷你对我次次都係呢句
哈哈。。呢句是最实际ge打招呼嘛~
嘖..七夕情人節...該去哪個單身派對?  (思考中..)

Q爷你屋企好正喎
蘭---花之君子也
Q爷你屋企好正喎
orchids 發表於 2012-8-23 11:09 AM
哈哈。。花姐姐早晨~

好高兴你中意~你多d来 visit 啊~
Q爷是在KL嗎, 有某聼過 The Hibiscus of Port Dickson 这裡如何
蘭---花之君子也
Q爷是在KL嗎, 有某聼過 The Hibiscus of Port Dickson 这裡如何
orchids 發表於 2012-8-23 02:01 PM
我系槟城。。。。port dickson 我去过。。呢个project以前好像有听过下。。。但某咩印象。。。

花姐姐打算投资间啊??因该会好贵下。。。

果度是旅游胜地。。。咩都某伽。。够清静。。
他們發展渡假屋,每間约HK$495,000 比起HK吾算係好貴.依家做緊推廣.
蘭---花之君子也
發展商....馬來西亞KL Metro Group
代理......AsiaPan Assets ltd
Bank.....UOB  大華银行

Q爷以上的公司聲譽如何?
蘭---花之君子也
HK$495,000 !!!!??? 有某甘便啊??mean RM247.500 only???呢个价钱算便咯。。。

發展商....馬來西亞KL Metro Group
代理......AsiaPan Assets ltd
---》某听过。。因该只是活跃系KL & 南部一带。。。

Bank.....UOB  大華银行
--》 ok啦。。。系马来西亚。。间间银行都一样ge