返回列表 回復 發帖
冇乜人
chan200308 發表於 2014-9-8 07:31 PM
你一個頂十個
咀啖先
chan200308 發表於 2014-9-8 07:32 PM
死開
簽名被屏蔽
你咪咁天真啦。
話唔識,隨時已經申請咗個account睇你有無講佢壞話
perfectman 發表於 2014-9-8 07:33 PM
佢睇住個公仔箱拉上拉下死猛问我係邊個
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我屋企部電腦就嚟生蜘蛛網喇
自從有平板之後
就再無掙電腦嘅情況出現喇
一人一部平板,唔洗掙
不過要換隻新嘅802.11ac嘅router
perfectman 發表於 2014-9-8 07:46 PM
用慣電腦,唔係好啱平板
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你一個頂十個
blacker14tt 發表於 2014-9-8 07:44 PM
頂一個車車
型 英 帥 靚 正
死開
blacker14tt 發表於 2014-9-8 07:45 PM
再咀
型 英 帥 靚 正
用慣電腦,唔係好啱平板
tvbkk123 發表於 2014-9-8 08:32 PM
型 英 帥 靚 正
食飽啦
條骨都無佐lu
食飽啦
lhy92725 發表於 2014-9-8 08:48 PM
吹啦
型 英 帥 靚 正
個個去哂食飯
型 英 帥 靚 正
食飽了。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
貓貓晚上好
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
陳生晚上好
大家中秋節快樂!