返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:37 PM 發表

点啊!! 你要出价吗?
哦。。我的目标是朦胧美喎。。你咩价啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-28 10:43 PM 發表

主办单位今天只是叫价不会出价的啦!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-28 10:43 PM 發表

你不用叫加啦。。。 你返来左我已经开心到晕了啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:54 PM 發表

你唔好晕啊!!只猪仲没有人认头啊!!
原帖由 真爱难求 於 2008-8-28 11:01 PM 發表

都酱久了,没成绩!不完啦!我放弃了!各位晚安!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-28 11:12 PM 發表

都酱久了,没成绩!不完啦!我放弃了!各位晚安!
只猪真是去了饮茶。。 dickson , 你明天再来bet过。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:54 PM 發表

哦。。唔是翻唔到来。。你更加开心吗??
原帖由 真爱难求 於 2008-8-28 11:01 PM 發表

我会将只猪发扬光大
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:21 PM 發表

我会将只猪发扬光大的
辛苦你了。。。加油加油。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-28 11:20 PM 發表

哦。。唔是翻唔到来。。你更加开心吗??
你不要这样讲啦!!! 无你向度。。。 我都无晒人生乐趣。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:26 PM 發表

你不要这样讲啦!!! 无你向度。。。 我都无晒人生乐趣。。。
我要休息了。。下次再玩过。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:26 PM 發表

。看到你咁写。。 应唔应该高兴呢??
原帖由 真爱难求 於 2008-8-28 11:28 PM 發表

我要休息了。。下次再玩过。。
好啦!! 你记得下次来玩啦!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-28 11:31 PM 發表

。看到你咁写。。 应唔应该高兴呢??
高兴!! 肯定高兴啦!!
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:35 PM 發表

高兴!! 肯定高兴啦!!
哈。。哈。。我。。我。好高兴啊。。你放底把刀先啦。。