返回列表 回復 發帖

回復 #749 vwwo 的帖子

哈哈哈.....你真係好吹水...
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 10:08 PM 發表
haha... coz ur daughter 靓... because of u... can say it is ur fault..
生得拒靓都有罪????

回復 #752 vwwo 的帖子

no lah... just kidding... ur daughter proud to be ur daughter... gt a leng lui mom...
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 10:10 PM 發表
哈哈哈.....你真係好吹水...
甘你岩唔岩嘴型啊?
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 10:15 PM 發表
no lah... just kidding... ur daughter proud to be ur daughter... gt a leng lui mom...
我知你讲笑!!!

回復 #755 vwwo 的帖子

gtg... must sleep earlier...:sleeps:
so tat tmr dating look more smart...:014:
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 10:16 PM 發表

甘你岩唔岩嘴型啊?
哈..你話你個女好靓..咁就要介紹俾我識啦....我可以俾D意見嘛....
或者我地一見面.....之後我就叫你倆個美人囉....1 個 大美人 ..1 個 細美人 :014:
更或者...假如可以同你個女一見鍾情哩....
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 10:20 PM 發表
gtg... must sleep earlier...:sleeps:
so tat tmr dating look more smart...:014:
甘听日可能既就再吹过啦!!
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 10:27 PM 發表

哈..你話你個女好靓..咁就要介紹俾我識啦....我可以俾D意見嘛....
或者我地一見面.....之後我就叫你倆個美人囉....1 個 大美人 ..1 個 細美人 :014:
更或者...假如可以同你個女一見鍾情哩.... ...
你个咸湿仔啊!!!!
:onion05:有女撩吗?

仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 10:36 PM 發表

你个咸湿仔啊!!!!
发觉大家都好激动甘喔
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 10:36 PM 發表

你个咸湿仔啊!!!!
哈哈....你有係咸湿女囉...大家一樣.所以有野講喔....嘻
原帖由 巴沙拿 於 2008-4-11 11:03 PM 發表

发觉大家都好激动甘喔
唔惊,唔惊,揾D也黎吹下啫!
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 11:21 PM 發表

哈哈....你有係咸湿女囉...大家一樣.所以有野講喔....嘻
甘都俾你睇穿~~~~
come in have a look.:onion05: