返回列表 回復 發帖
公历(阳历):1982年4月29日20时0分
农历19820406 4月06日 20:00 左右。。

国家〉瑞典
问。财运 /事業/身体。
谢谢。。。
qualia 發表於 2014-4-16 01:28 AM
你的身体最容易出现腹部肠胃的问题,父母唔夹,容易自少离家

表面性格:为人爽快,乐于助人,对神鬼命理宗教命运有偏好,为人稍为悲观,经常霖5年后点,10年后点,
内里性格:脾气非常之唔好,唔听人讲,为人硬颈固执、迷信,使钱谨慎

财运:一生得异性之助,但老婆没帮助,财运岩好今年行完,细个有零用钱,2016-2021,这几年的流年对你会较好

事业:适宜大机构打工揸权,如果想做生意,最好2016 8月8后,适合与人合股做生意,你投笔钱就可以了,唔使点做

谢谢。。
男 1966-7-15 中國广東
1991年10月27日  中午12:15
出生地 :香港
求問:事業:年頭因病入院,停業快半年, 現不知應從事什麼行業適宜, 應否再繼續進修?
         感情:現有男友拍拖幾年, 請問是否為真命天子?

謝謝你!
1991年10月27日  中午12:15
出生地 :香港
求問:事業:年頭因病入院,停業快半年, 現不知應從事什麼行業適宜, 應否再繼續進修?
         感情:現有男友拍拖幾年, 請問是否為真命天子?

謝謝你! ...
olivia271025 發表於 2014-5-10 06:10 PM
你职业适合做一D霖计dot桥的文职工作,向这方面进修一下
你不适合早婚,只适合迟婚,最好30后

西曆 1994年2月9日 早上3點10分

想知道學業 事業 同財運 想知有無偏財運
謝謝師傳

西曆 1994年2月9日 早上3點10分

想知道學業 事業 同財運 想知有無偏財運
謝謝師傳
rayho29 發表於 2014-5-20 06:44 AM
出生日期:

你现在读书的运是课外活动得奖运,适宜比较重视运动的学校,如果你读书系本土读,是很难读得好,适宜到外国读书,自己照顾自己,你依家容易早拍拖,有机会早结婚

你为人比较懒,想读好书真是要加把劲,要睇偏财最好睇掌,而你的财运起码要到52后先会多,但你一生人的生活水平都唔差,只是暂时运没配合得到

工作都是做靠思想霖计dot桥文职的工作,另外身体要注意下肠胃

出生日期:1994-2-9 3:10你现在读书的运是课外活动得奖运,适宜比较重视运动的学校,如果你读书系本土读,是很难读得好,适宜到外国读书,自己照顾自己,你依家容易早拍拖,有机会早结婚
你为人比较懒,想读好书真是 ...
charlesou 發表於 2014-5-20 01:38 PM
謝謝師傅 我而家係外國讀大學 想問下會唔會唔讀 出去搵工較好?
還是繼續讀上去? 如果繼續讀上去 今年能否順利升班 因剛剛考完試好像有點不理想
謝謝師傅
謝謝師傅 我而家係外國讀大學 想問下會唔會唔讀 出去搵工較好?
還是繼續讀上去? 如果繼續讀上去 今年能否順利升班 因剛剛考完試好像有點不理想
謝謝師傅 ...
rayho29 發表於 2014-5-20 09:26 PM
梗系继续读喇,唔好成日挂住拍拖影响学业,你屋企人供你去外国读,都是想你读得到书,俾D心机喇,加油

香港出生
西曆1985-03-25 早上10點幾
想問事業和健康。

謝謝師傅
655# charlesou 咁師傳我一生既運係點架? 會唔會好差 定無乜好運?
謝謝師傳
655# charlesou 咁師傳我一生既運係點架? 會唔會好差 定無乜好運?
謝謝師傳
rayho29 發表於 2014-5-22 06:44 AM
你运唔差,32后

运唔错,一生都唔会点差,母亲、仔女都有帮助

香港出生
西曆1985-03-25 早上10點幾
想問事業和健康。

謝謝師傅
seasea325 發表於 2014-5-20 11:23 PM
健康方面要留意牙同脚,今年需要留意手指、背部受伤

事业:你的命格适宜打工揸权,你依家的运适合做专业或者收入唔稳定的工作

評分次數

你运唔差,32后运唔错,一生都唔会点差,母亲、仔女都有帮助
charlesou 發表於 2014-5-22 01:41 PM
請問我適唔適合做生意架
謝謝師傳啊 麻煩曬 好似問太多
請問我適唔適合做生意架
謝謝師傳啊 麻煩曬 好似問太多
rayho29 發表於 2014-5-22 08:57 PM
你暂时不太适合做,起码32后,适宜与人合作发展