返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
# W" c6 c  n. r! f2934800tvb now,tvbnow,bttvb) K, a2 }! y2 W# `5 U- H
丁一元机會大啩啲。公仔箱論壇) \- |0 I( L% _/ a: r" E4 o
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
- H, N9 H* @/ n0 p- ttvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 C# Q8 G2 E' t' X8 ?9 v( d* e
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
( R( e& d! a# y, `os.tvboxnow.com  Y7 L# h, ~  q8 ?5 H
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvb now,tvbnow,bttvb- a4 A" Y$ }1 }* i1 e
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
. U1 ^1 p6 Z$ ~os.tvboxnow.com陳生個主角好似重要啲啲....os.tvboxnow.com' P/ L( }3 @& T1 c2 s* Y
公仔箱論壇* |3 z4 Y) x0 O' F# ^( p$ u8 G! ~
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 c$ g6 s. V6 b7 H' ~; R2 H- G9 V$ V
Er......Er.....6 P- Y0 H; O' ], A1 B, P
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?- `9 v9 B" F) C' y  d2 c1 x% e
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

os.tvboxnow.com! I$ a8 `* }$ g* ~5 Y
陳生個主角好似重要啲啲....
' _, u$ J7 @# I" g4 d. K* L( M公仔箱論壇
; n6 B) \/ ~8 f- u! c公仔箱論壇我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
6 z: L0 m' m; `3 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Er......Er.....
; E' |+ U5 \8 E6 n: ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
; i( C/ x0 G& u2935583 ...tvb now,tvbnow,bttvb# J1 C8 g' G+ H6 [
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
公仔箱論壇$ {6 F7 b. t$ T0 m

+ w; {% j0 G7 @2 @' ctvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
! ?, R! D( l. b) ntvb now,tvbnow,bttvb講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
0 I6 d: k: v3 {5 G9 k$ U: \- u一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。" A7 R. }  I, }. _
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
& f- z# i2 t# ~) n2 n; A佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
: Z% X; g* W9 b- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
3 A7 z& I& B  x+ e0 K, a6 Z黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多* [) J5 k& s' M

7 h, w: g( Z" a* Q" \os.tvboxnow.com不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
8 W2 E% F; _) j4 Kos.tvboxnow.com吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
' t6 {5 E  T" \) Wtimmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
$ G4 F) @, e! U3 \
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
4 J; F4 v9 g5 b9 E) T5 c1 d+ L0 G5 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* x' w% ^3 x6 R, e: x0 W& u各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
; u' h/ A8 s" y2 O+ i講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...7 a7 y9 I  Z# N: v
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
公仔箱論壇- D; V2 Y) G+ @7 N% k
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........公仔箱論壇2 [9 F- |3 t1 l1 c: d
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
7 l, W+ R: U) }% v我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........tvb now,tvbnow,bttvb, a9 {; e9 J" n! s* u
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。* u5 `# K8 r; e& R6 [) Q
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
os.tvboxnow.com7 g$ W  X. {9 h
  K6 e4 D" m: z3 W1 Y! [% `, O0 m
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
- W, A9 }2 X9 Otvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb/ v* F, |! Z2 ~3 I/ }
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲公仔箱論壇- K3 M. g8 X) P- Q" ^* b- Q
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
9 r9 d! s+ H9 X: l9 b; J; Ptvb now,tvbnow,bttvb細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
  \- h9 f5 v* a  ?0 y2 j% g+ a7 `tvb now,tvbnow,bttvb我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶os.tvboxnow.com2 s2 O9 m8 D3 L+ m3 W# Z
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
' @1 ^7 B# ]$ m其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.