返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 21/10/2008 13:13 發表
edwin....虽然倒下了》。但是距个精神还存在我们的每一个人心中
yes~~我們不會忘記他 / 她的 ~~
等我又黎入宮面聖先, 有冇人可以蒂我參選e 個皇宮r? 
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-22 11:20 AM 發表
个king都已经去happy了....
原帖由 rockyguo 於 2008-10-22 11:24 AM 發表

个king都已经去happy了....
甘咪係昏君?!  甘早去wet , 等我想參觀o下個皇宮都5得! 
原帖由 wongjj 於 2008-10-22 11:15 AM 發表

yes~~我們不會忘記他 / 她的 ~~
那你会忘记我吗??
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-22 11:20 AM 發表
你好啊。。milo..
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-22 11:30 AM 發表

甘咪係昏君?!  甘早去wet , 等我想參觀o下個皇宮都5得! 
随便参观啦..开放式架,不收$$$$
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 23/10/2008 07:18 發表

随便参观啦..开放式架,不收$$$$
....收$1,000 / hr ga~~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-23 01:51 PM 發表

....收$1,000 / hr ga~~~
去跟衰婆Mickey拿啊。。
今天是最臭的一天~~
原帖由 wayne7 於 2008-10-23 09:39 PM 發表
今天是最臭的一天~~
是咯。。臭到要死啊。。。sienz的拉。。
我都不知道他的女朋友怎样接受他啊。。。难道跟他一样。。喜欢臭的。。
原帖由 wayne7 於 2008-10-23 09:39 PM 發表
今天是最臭的一天~~
小心报应 ,我今天已经有报应了,等下就到你
原帖由 hendytiu 於 2008-10-23 09:45 PM 發表

是咯。。臭到要死啊。。。sienz的拉。。
我都不知道他的女朋友怎样接受他啊。。。难道跟他一样。。喜欢臭的。。
不要说别人的坏话 ,小心报应
你的报应更严重 ,下次到你 。。。

好彩我伤风
原帖由 edwin10 於 2008-10-23 11:23 PM 發表

不要说别人的坏话 ,小心报应
你的报应更严重 ,下次到你 。。。

好彩我伤风
哇。。这是事实。。什么报应啊。。你今天下午中了什么报应啊??
大家o係第一頁既相都影得好搞笑! 

原來e 度既君主中意劉亦菲!