返回列表 回復 發帖

回復 #5650 taizi24 的帖子

泰子哥。。。久仰啦

回復 #5650 taizi24 的帖子

taizi24 饮茶! :onion14:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:07 PM 發表

唔係喎~~!你都唔弱架

我27號你哋嘅夜晚11:00入院見E生..唔知即刻做手術,..定仲要等下吹...
噢。。。那有空就多休息吧:sleeps: 。。。休养好了:onion14: 。。肥肥白白:onion10: 了。。才来跟我们吹通宵吧
原帖由 canz85 於 2008-6-24 06:06 PM 發表

龙头 终于都出现啦  。。。CAMMY等你等到花儿也谢了 。。。。。。
哦, 对噢, 她等的靓仔龙头终于终于都出现啦, 。。。CAMMY等你等到花儿也谢了 。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 06:12 PM 發表

哦, 对噢, 她等的靓仔龙头终于终于都出现啦, 。。。CAMMY等你等到花儿也谢了 。。。。。。
以前的龙头已经 啦。。。。。。WOW..你们的PIC很SHARP...又有名又兄弟帮的LOGO..
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:16 PM 發表

我真係等咗呢个靚仔好耐喇!
。。。。无言。。。。。
残啦 。。。那间保险公司好介绍呀 。。我怕我将会给你的老公TOYO ,梦中情人cck ,青梅竹马KAKA .. 了呀
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:19 PM 發表

係咪好靚呢??我好鍾意架
是呀。。像足了你 。。最漂亮的病人 。。

回復 #5661 canz85 的帖子

我做的!

回復 #5665 cammy8080 的帖子

我都咁话!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:23 PM 發表

WA~~!我唔要玩多次水滸傳事件呀!!
水浒传事件

回復 #5669 cammy8080 的帖子

过奖啦!
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 06:24 PM 發表
我做的!
果然是天才,CAMMY妹你有福啦。。。
CCK兄呀,几时为我们全体兄弟帮会员服务下  。。。哈哈哈
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:25 PM 發表

漂亮都唔夠你靚仔

你係咪好鍾意畫畫呢
是呀。。。我一没事做或心情不好 就会写写作,画些艺术品 。。。帮人画脸相也OK的 。。。如果你要我帮你 画时就开个声啦

回復 #5673 canz85 的帖子

你叫到一定得!
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 06:36 PM 發表
你叫到一定得!
多谢晒 。。你太好人啦难怪CAMMY妹:onion10: 会为你钟情,为你痴情