返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-10-20 03:05 PM 發表

都係咁啦, 你個寶貝聽話嗎.
叫做算過得去咁啦...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
好耐未派過金金喇...現在派下先.....
邊個要金金~~~~~~~~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-10-20 03:06 PM 發表
叫做算過得去咁啦...
還年紀小嘛, 都會聽話.

其他人有無找你MSN.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-20 03:10 PM 發表

還年紀小嘛, 都會聽話.

其他人有無找你MSN.
間唔中都比老師投訴下咁啦....喺屋企得我對住佢就聽話...
個老豆返左黎就衰架喇....唔聽人講野....

msn....日日都有開...不過冇玩呀....心情唔多好...懶得玩....
原帖由 yiyianki 於 2008-10-20 03:12 PM 發表
間唔中都比老師投訴下咁啦....喺屋企得我對住佢就聽話...
個老豆返左黎就衰架喇....唔聽人講野....

msn....日日都有開...不過冇玩呀....心情唔多好...懶得玩.... ...
做亞四嘅日子, 係會辛苦d, 努力吧.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-20 03:15 PM 發表

做亞四嘅日子, 係會辛苦d, 努力吧.
做阿四既日子還來日方長....不敢想像.....哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-10-20 03:16 PM 發表
做阿四既日子還來日方長....不敢想像.....哈哈
那就慢慢来享受吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 20/10/2008 15:40 發表
那就慢慢来享受吧!
boss~~rob $$ with me ma??
原帖由 wongjj 於 2008-10-20 03:48 PM 發表

boss~~rob $$ with me ma??
不要!我要去工作了!你慢慢来吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 wongjj 第 4667 篇文章

no one help u ma ?
原帖由 cammy8080 於 2008-10-20 03:57 PM 發表
你哋又爆楼呀??
cammy   how r u ar
原帖由 Geai 於 20/10/2008 16:00 發表
no one help u ma ?
G gor gor help me ar
原帖由 dicksonkhan 於 20/10/2008 15:56 發表
不要!我要去工作了!你慢慢来吧!
....ok ......cu boss
原帖由 cammy8080 於 20/10/2008 15:57 發表
你哋又爆楼呀??
yes ~~cammy rob with us la~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-20 04:02 PM 發表

G gor gor help me ar
I go play pet with 'cold as ice'