返回列表 回復 發帖

回應 miaomiao88 第 450 篇文章

原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-2 01:40 PM 發表
难道你想陪我度过?
人地問您啊﹐ 點解唔答人架?? ^^
原帖由 devil2007 於 2009-2-2 03:48 PM 發表

乜原来你都咁八架??!!

回應 vwwo 第 452 篇文章

難道您唔想知??
原帖由 devil2007 於 2009-2-2 04:01 PM 發表
難道您唔想知??
呢D野外通常都会响 msn 度问!!
哈哈哈!!!   嘛嘛档!! 好啊!!!
原帖由 devil2007 於 2009-2-2 03:48 PM 發表

吾讲你知,你八..
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-2 08:40 PM 發表

吾讲你知,你八..
哈哈哈哈哈哈哈哈哈大笑,
原帖由 vwwo 於 2009-2-2 03:57 PM 發表

乜原来你都咁八架??!!
个个都知道他八咔啦...
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-2 08:45 PM 發表

个个都知道他八咔啦...
我同佢都唔系咁熟,我又点知咁多哦!!
原帖由 vwwo 於 2009-2-2 08:59 PM 發表

我同佢都唔系咁熟,我又点知咁多哦!!
他额头有chop住..
2nd round 有興趣... 有冇 pj 的仁兄指路?
原帖由 ed_teck 於 2009-2-2 11:00 PM 發表
大家对唱K都有点意见了!所以有点更改了!全是一次过在同一个地方举行!
在pandah indah 的station one 对面old town 的楼上有间cafe.
名叫七星阵。打包捞生过去,这样大家都省了很多(钱)不用跑来跑去。
(顺便帮人庆生,有人生日)
不好意识啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ed_teck 於 2009-2-2 11:00 PM 發表
有啊,金仔咪就系住 PJ 既囖!!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-2 11:17 PM 發表
大家对唱K都有点意见了!所以有点更改了!全是一次过在同一个地方举行!
在pandah indah 的station one 对面old town 的楼上有间cafe.
名叫七星阵。打包捞生过去,这样大家都省了很多(钱)不用跑来跑去。(顺便帮人庆生,有人生日 ...
开到几点啊???
嘿嘿嘿。。应该都是两点几就关门的咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。