返回列表 回復 發帖
9 |: R' K2 n  \* u% n, H2 ros.tvboxnow.com
+ I8 d- a. ?% t( ~  @4 L: ?2 o公仔箱論壇佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
8 G$ W3 c8 o8 J" R* D( Zos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
7 s: l' J8 `, r) \/ t+ p
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。公仔箱論壇& k" D. j; g! y) U

; K4 O6 `7 L. f) x! u & ?, a2 d# }# \3 ^9 g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

5 o, ~$ Z; y& U8 e* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 V! {8 W. \: o/ I6 l( o: f: c! R) d
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。4 ?2 K8 W/ T( o) w& s9 o
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
. x& v4 O+ o% n, a8 N
tvb now,tvbnow,bttvb, ]0 t" f: v* Q& K; X
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
9 R6 i0 d, y5 G$ B* m$ D公仔箱論壇
, ^9 z8 Y& ]7 b) A  j, @' Z廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇2 X6 K- Z, }' n# t. ~/ g
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
os.tvboxnow.com( K# C0 z- K" y% a, {& o' s$ e
咁陰功吖?
. d6 `! f* H4 q) i1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 公仔箱論壇1 p' c' C" v6 l& Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 {7 M$ L+ a+ ]- h( b
- H4 U2 g( a0 C2 b1 z咁陰功吖?
) }/ m9 [5 h7 r( V, t2 t  z2 k' ]但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....公仔箱論壇& p9 S0 X7 G6 r# ^& y% k% f, {% T& V
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼: K0 H& f  m0 O9 n; o5 A- Z: Z
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
# Y' i7 i  c3 W, Bos.tvboxnow.com
# J9 E+ `  ]; Q9 i佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
: h' P6 K8 y% j# f5 ?8 uos.tvboxnow.com7 @# i* O+ A/ m5 u' K
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
" w3 l# H0 h3 |6 z' E. t# j& h5 b大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
) a7 D: @' M  |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
! P' M: n% u( u( [; W) D1 V( N  Q公仔箱論壇20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
& e: w3 ~6 ?4 x( B' }; a$ \os.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
6 V# v. O+ z2 E: B20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
- I# X' s1 E, X* Utvb now,tvbnow,bttvb
4 i# D( s/ {. }) i6 Q2 c0 E7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗os.tvboxnow.com! f" D( c, f  g  A
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
6 i, v. J% L/ x3 Y
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
2 n# x+ e: ~! ]3 W; Wtvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
! d: \; s% S* V公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
. y4 n1 r5 q# y* G0 U2 [, etvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g$ ?, Z* k: g) h( }8 h( ^. L, x0 c
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
公仔箱論壇; m2 {& b/ S* M5 \/ \5 P

) H; `9 H, F- ~公仔箱論壇聽緊電視喇
9 z& ]5 ?; [7 Z0 l7 B8 M9 ^$ w, Y9 S歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。os.tvboxnow.com% s. q2 a9 R" L9 ]: T1 @- a4 I
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
& v" z3 F0 p, x% u7 T! p, Qos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港