返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
4 m! s! w) C# J8 {  K* H. i/ Oos.tvboxnow.com

2 W" D8 f4 Z) ]) Z- q  \tvb now,tvbnow,bttvb1 L3 s" c) w& I4 w, w3 M0 I
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
  Y  f9 E: C1 g. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 Q0 j* ~* Q! y: V( q& ?6 W: n: Z

* |4 a  \% i+ J. H( f! x8 p反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品公仔箱論壇. I6 Z$ y  ~/ ]$ K! ~& @
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
9 \+ L5 N, p- U& Xmnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!公仔箱論壇1 R$ E( {7 l- w8 ]# P0 R3 z& x
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
os.tvboxnow.com( E2 ?1 s: n7 A1 v
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
0 Z& T  X" Q3 z7 e6 qos.tvboxnow.com不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
% `5 C% x& G2 h5 Q
7 q" x: c1 J$ ]' q
& W1 O1 P4 ~5 L/ i1 u$ qos.tvboxnow.com
4 d7 q( X$ B4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
$ E) a6 @2 m& K' b9 R  u公仔箱論壇將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
4 Z6 D2 U5 F+ h" _os.tvboxnow.com將來無聊可能會看
. _3 F6 L5 j! o5 q/ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
. n+ q& n5 M2 M* p# }2 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" T/ R' w( B8 @, |/ j/ x# e0 D& d: \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
tvb now,tvbnow,bttvb( e2 q+ ~' @. C1 I6 b
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
. [( i3 H, y8 z% ]4 K* m. n: M公仔箱論壇不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
( `. r/ M9 l1 v* m9 r& I/ Etvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w' C3 t4 @2 W$ J, q
2934217os.tvboxnow.com( M0 n% _2 i- n6 R( F5 b6 c1 [. y$ M+ o
' ?4 G$ y; H* t! o. D  g) \% k/ g. [
2934218tvb now,tvbnow,bttvb( }8 ~: k, i/ S- @8 ~* F) i7 w
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
3 r, i( Z9 V; u$ D$ r3 C3 z+ R

- V6 L5 z4 d9 y公仔箱論壇睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
' S2 h/ j+ A; Q( s( Y  {9 F9 i. STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 r% B8 D) d& S7 V0 [
3 b. p1 X- q. j- X$ Htvb now,tvbnow,bttvb0 Z& F) z% [. K0 f6 I8 H$ }
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛, _) d) Y% \" }; E1 B/ {3 i0 X
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
0 _4 U# u3 w7 X. \2 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J9 i7 P% l9 |+ c/ P. H. N% I
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件