返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:43 AM 發表

我食開隻開聲丸係纯白色嘅
果只牌子系写“清音丸”,古巨基都系识呢只架!!
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:46 AM 發表

果只牌子系写“清音丸”,古巨基都系识呢只架!!
wow wow wow 得閒要去買番啲嚟傍身至得囉

最心痛是............買得太遲
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:48 AM 發表

wow wow wow 得閒要去買番啲嚟傍身至得囉

最心痛是............買得太遲
不过,讲明在先,如果系喉咙痛,就唔系甘见效!
不过,如果你话用佢黎“开声”就唔系问题!!
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:51 AM 發表

不过,讲明在先,如果系喉咙痛,就唔系甘见效!
不过,如果你话用佢黎“开声”就唔系问题!!
收到曬~~~
多謝靚姐推介~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-10-3 01:12 發表
當隻蛙跳回來....已不見鴨路過了.........
當只鸭再再路過時.........只蛙又跳走左啦
早晨大眼Boss

各位早晨

回應 sos924 第 4425 篇文章

morning
龟仙人,你在那里哦!
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 07:12 AM 發表

當只鸭再再路過時.........只蛙又跳走左啦
當係路過見到隻蛙跳走時....隻蛙又跳回來了..
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-10-3 07:50 AM 發表
早晨大眼Boss

各位早晨
早晨臭龜.....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 08:16 AM 發表
龟仙人,你在那里哦!
臭龜返左工啦.......
原帖由 yiyianki 於 2008-10-3 09:03 AM 發表
臭龜返左工啦.......
娃娃!你pm着如来佛祖啦!
原帖由 yiyianki 於 2008-10-3 09:02 發表
當係路過見到隻蛙跳走時....隻蛙又跳回來了..
當只鸭又路過到吹水區时......隻蛙又跳回來了
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 09:26 AM 發表

娃娃!你pm着如来佛祖啦!
尋晚零晨已經pm左了......
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 09:28 AM 發表

當只鸭又路過到吹水區时......隻蛙又跳回來了
哈哈......隻蛙跳回來燒左隻鴨黎食....