返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008/6/16 08:20 發表

噢。。今日咁快就走??:019:
妹妹有心事---你地對向做个什么講你同老3下佢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
头先冲凉。。。本想同cammy姐倾下计既,但系她走佐。。。:onion03:
原帖由 si'mone猫猫 於 2008/6/16 08:32 發表
头先冲凉。。。本想同cammy姐倾下计既,但系她走佐。。。:onion03:
下次行开..单聲先..以家種有我沖好涼....惊干水種有我.哈哈哈哈哈哈:onion10:
原帖由 cammy8080 於 2008/6/16 08:35 發表

我係夜鬼黎架~!咁快走係因為我想睇電视

轉頭返再返嚟:onion05:
Pm你又5復我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008/6/16 08:37 發表

WA~~!你咪玩我喎~!我無心事喎~~~!

不過我想睇獎门人先呀!
我老婆仔个場叫潮流兴咩?多D去頂貼阿妹
原帖由 si'mone猫猫 於 2008-6-16 04:32 PM 發表
我未走喎。。我钟在。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-16 04:39 PM 發表

叫我CAMMY得嘞!

轉頭先再傾,我同細妹想睇电視呀~~!
唔紧要啦!take ur time...and enjoy it...
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-16 04:29 PM 發表

妹妹有心事---你地對向做个什么333747講你同老3下佢
你讲咩。。我看唔明喎???
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-16 04:29 PM 發表

妹妹有心事---你地對向做个什么333747講你同老3下佢
睇黎你想搞事啵~~
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 04:44 PM 發表

你讲咩。。我看唔明喎???
他想动我地呀~~
入谷温人
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-16 04:37 PM 發表

下次行开..单聲先..以家種有我沖好涼....惊干水種有我.哈哈哈哈哈哈:onion10:
好咯。。。。:019: 。。。远水救不了近火,等你救我已经唔至一年无冲凉
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 04:46 PM 發表

他想动我地呀~~
噢。。边个敢郁你。。。我拖马。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 04:43 PM 發表

我未走喎。。我钟在。。。
我知。。。 点啊?做紧乜?
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 04:49 PM 發表

噢。。边个敢郁你。。。我拖马。。。
无叫甘多个喔~ 惊唔够钱......
入谷温人
原帖由 si'mone猫猫 於 2008-6-16 04:50 PM 發表

我知。。。 点啊?做紧乜?
唉。。。望下天。。。望下街上行紧的车。。。几忙架。。。