返回列表 回復 發帖

回復 #4807 cammy8080 的帖子

:onion03: 我已关门及开大音乐
还是抵不过 他们的 声音

回復 #4809 cammy8080 的帖子

没用~~~~我讲等下给亲戚讲回就不好

回復 #4811 cammy8080 的帖子

阿妈肯定会讲那里好意c讲
:019: 好采现在好点~~~

回復 #4813 cammy8080 的帖子

我通常 夜 晚 回
sorry...kaka我行开佐。。。去佐我婆屋企。。。放心。。。我仲系度。
cammy姐,我唔系 啊!放心啦!我唔甘小气既。
原帖由 si'mone猫猫 於 2008/6/15 16:16 發表
sorry...kaka我行开佐。。。去佐我婆屋企。。。放心。。。我仲系度。
5好以事..佢地客親你.幔幔先算貓貓...你走左我好傷心

回復 #4818 kakaka1668888 的帖子

边个吓人?
原帖由 cck_my 於 2008/6/15 17:45 發表
边个吓人?
个个見人冇入會个个輪住踼人入會.果个右十万..一陣个个月有十皮....比我都5敢上泥吹水.客親人
咁人地未入家族, 大家介绍下啫!

回復 #4822 囉你命3千 的帖子

:onion31: 你灌水啊!
原帖由 cck_my 於 2008/6/15 18:05 發表
:onion31: 你灌水啊!
你要做野哪...
原帖由 cammy8080 於 2008-6-16 03:11 AM 發表
:onion05: 跑。跑。跑。。。。早晨呀!!!
跟你跑..跑..跑....:onion05: :onion05:
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-6-16 03:15 AM 發表

做咩人跑你又跑啵!!唔知醜
哈。。哈。。。咁你跑。。我追咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。