返回列表 回復 發帖
去按编辑,在右上角有个删?字,打勾,然后按编辑帖子即可

顺便教埋你,费时一阵又话我偏心,教师姐唔教你
cck_my 發表於 2011-3-24 11:31 PM
咁會唔會扣分公動...同 TVB 錢架...
健哥又唔知走左去邊囉..... 早抖啦...健哥...
roberton888 發表於 2011-3-24 11:33 PM
系统好公平,你一帖加1功動,1TVB,删帖梗要减1功動,1TVB,好过灌水被版主扣多D
统好公平,你一帖加1功動,1TVB,删帖梗要减1功動,1TVB,好过灌水被版主扣多D
cck_my 發表於 2011-3-24 11:38 PM
咁明白啦.... 多謝健哥...
各位早晨
大家早晨,大佬健今日甘早啊
條骨都無佐lu
大家好啊。。。。
又到中午食饭时间啦
條骨都無佐lu
我也要去吃啦。。。。
我先去休息啦。。。。晚些才见啦。。。。
我食饱佐啦
條骨都無佐lu
我又無錢去韓國... 咁點喎........
roberton888 發表於 2011-3-24 11:28 PM
游水去米得左咯
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
我有時都會架.... 因LAG機問題....
roberton888 發表於 2011-3-24 11:26 PM
去按编辑,在右上角有个删?字,打勾,然后按编辑帖子即可

顺便教埋你,费时一阵又话我偏心,教师姐唔教你
[quote]

roberton888 發表於 2011-3-24 11:33 PM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=29149856&ptid=1238441][/url]
我已经delete左
谢谢你师兄
会扣分加
系统好公平,你一帖加1功動,1TVB,删帖梗要减1功動,1TVB,好过灌水被版主扣多D
cck_my 發表於 2011-3-24 11:38 PM
嗯,师兄说什么都是对的
各位兄弟姐妹要记得明天26/03/2011 晚上8.30 麻烦熄灯一小时
欲知详情http://www.tvboxnow.com/thread-1344361-1-1.html