返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-3-3 09:46 PM 發表

等我拖多D马来撩下她先~
系就要快d咯 她好锺意架
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
Darkn3t,像你这样靓女,肯定有很多朋友可以介绍来参加我们的tvbnow靓女大赛~
快快呀~~

吹水:
还有的是下个月将举行插精大赛(插鸡精大赛),希望多多支持~ 哈哈~

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-3-4 01:02 發表
Darkn3t,像你这样靓女,肯定有很多朋友可以介绍来参加我们的tvbnow靓女大赛~
快快呀~~

吹水:
还有的是下个月将举行插精大赛(插鸡精大赛),希望多多支持~ 哈哈~
   ...
我朋友们都只玩blog。。不玩论坛。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-4 01:13 AM 發表

我朋友们都只玩blog。。不玩论坛。。
hi 靓女。。。
哪里人啊??
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-4 17:30 發表

hi 靓女。。。
哪里人啊??
拜托。。叫我Eve就好。。
和你一样。。马来西亚人。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
我也是马来西亚人。。:onion14:
女仔冇人撩先至最慘
边个撩我爱人啊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 shannon0730 於 2008-3-4 01:02 AM 發表
快快呀~~

吹水:
   ...
我撩下她地J,你都不洗甘对我是吗??  

三老婆,你舍得我给人插啊!!
~~任逍遥~~
女仔都可以撩男仔架,但千期吾好撩阿希。^_^
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-4 05:45 PM 發表

拜托。。叫我Eve就好。。
和你一样。。马来西亚人。。
hi Eve。。。你好!:onion14:
哪里人啊?我selangor。。。
除了撩女仔,有撩男仔区吧??哈哈。。。 :onion10:

回復 #372 粉红乌鸦 的帖子

你开一个撩男仔区吧!

回復 #373 Stephenlai1986 的帖子

呵呵。。。。开玩笑的啦,等下没人支持 ~:019:

回復 #373 Stephenlai1986 的帖子

呵呵。。。。开玩笑的啦,等下没人支持 ~:019: