返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
) @5 L6 g- ~, {& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.% A9 L  G. Q7 G6 ?$ v7 p
2932322TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 C/ G" i# _5 v/ |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- d/ z) |/ K/ t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t) ~) `& T1 N9 t6 [/ ?1 b
leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
公仔箱論壇1 }; ^) F! c( }' w& `. t. n

! g( @5 a: ]( F! e# O6 w/ Qos.tvboxnow.com不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
公仔箱論壇5 Y7 T% f+ M2 b# N& Z

5 r9 D" ]1 X' y9 s; U  Wtvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
4 {+ Z% B  Q9 X" j; @os.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
* k/ l1 G6 X1 @, c: a' cos.tvboxnow.com男人到30歲後會開始脫髮... $ |( Z4 n2 a5 d8 t
還是不明白為什麼女性髮型!
2 V% y# a7 O( @0 U% v) x男人到30歲後會開始脫髮...
& @: a/ s* T, ^8 g# z  f還是不明白為什麼女性髮型!
: D4 r/ ?  m; iPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
5 b' z7 b2 P# m& O公仔箱論壇係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
. }2 r" U0 f2 b7 Ltvb now,tvbnow,bttvb
& _" k* E' y( h& ^# mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 L! ^! H1 i- T% a- J* a9 p

% @: X/ B3 [% a4 c2 O! `9 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇7 Q$ z* [3 V9 g$ s' e  s
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
' _" B! k0 F# Q/ v/ g3 g公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' G" R3 b! S1 l( q5 f
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb. O- I3 ^' I9 c0 Q- }
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?os.tvboxnow.com8 O7 ]0 {7 J9 @, i+ e# z5 U9 A" d
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
6 P4 U1 E9 o+ I- X" Jos.tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?
6 ?, F9 a# a/ Q. n! Ztvb now,tvbnow,bttvb9 U& {3 ~/ g7 {, v5 z! W# b
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
7 P% b+ u. q6 s& ?公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
. ]7 T' [# N  w" D4 x* O公仔箱論壇貓姐要求好高咁噃。
8 D+ u- ~8 d5 O' r( Q; @  z公仔箱論壇咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
6 n4 V. t+ J$ j! B: v- |' V0 m- y5 r講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
& J( `' Q  c; s! Oos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 g1 |, t" a! D
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...tvb now,tvbnow,bttvb# n, r5 A6 L! ]* n1 [" u) O+ Q
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
3 d8 D% q3 m# W# y$ P7 d. n, ?

- \' O8 x1 l/ Z4 W+ pos.tvboxnow.com可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
3 R3 P1 b" @2 n; x. t% c! @我諗唔會啩,又爭家產呀?tvb now,tvbnow,bttvb# g8 H. V5 n  V
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  O# a& v, c4 y- g* G/ j
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
: G. N. i& W2 Dtvb now,tvbnow,bttvb鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。