返回列表 回復 發帖
PK陳會做傻事?? 絕對唔會
有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢5 a- J& m1 J1 `; q1 v# ~& b. V
呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感

回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,. u& S* A" T9 N3 Z" u! H
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,tvb now,tvbnow,bttvb+ N) e( b% X. Y+ N! k, l2 y8 H# A# b
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,

, ~" o$ t4 P: |  O0 Dtvb now,tvbnow,bttvb
" M4 Q! z4 m6 z9 g, x/ v, r) o& w公仔箱論壇請留意jwxie518帖子
3 f  O9 G1 |5 Y) v2 A: B+ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^3 y) G- b1 ~# f! T+ O
tvb now,tvbnow,bttvb* k! v% }/ i' Y
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表 1 H& @1 X2 C, [+ b2 N" q* G
應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,公仔箱論壇6 i( y( x, F1 k) m
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
# K4 V* Y3 M  B5 K  ~3 n1 L, j但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
% r) K+ e3 D3 @, A公仔箱論壇
1 P* r% a' K) Y+ R* Zos.tvboxnow.com請留意jwxie518帖子4 p6 ]3 g5 C3 I: G" m0 @/ S8 Y
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
, b4 S5 T0 `8 G$ {5 H# y6 dtvb now,tvbnow,bttvb請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒

回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表 ( e. [8 z% U/ A8 k2 @6 O8 \& H
我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
5 q8 r' q, s( x
我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
站出來唔好剛講大話喇
......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是
" q* s0 C$ K* \$ F公仔箱論壇她可以做決定...
原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
5 Q) ?9 X& j: z4 f5 n6 H1 G; w公仔箱論壇阿娇,就当自己是汤唯了
. }& e  |+ q( I4 l& e: }% l) K0 f$ Yos.tvboxnow.com但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)

回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb9 t0 e/ Q# j" y9 c4 g7 k7 ?; t9 A. O
你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
  ~6 o; U6 n$ J4 J) z: O
4 }4 f# k* f: e0 O. M8 B! H可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............
0 {3 I- }7 h* c1 G9 g5 ytvb now,tvbnow,bttvb9 h2 E, ~& G3 M& B! I
公仔箱論壇2 w! A; c  X! S; `, k! D( N
公仔箱論壇( ~8 g0 X! K0 ^
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。
& T1 x0 j- ]: a0 |: U7 w3 G% BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com% p5 b7 Q$ a/ C# |/ y$ Z. Z
[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]公仔箱論壇( S' X5 L. `& X0 r
公仔箱論壇. Q: B( o- r9 o0 O5 `
# l2 W7 H+ K( d2 X. g5 S

" \  F* ^" r+ n( F講乜嘢???  self-censorship??
7 R- j6 S) S0 G公仔箱論壇

回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表
3 Z* n2 B; j* w, p/ ~, s2 Y8 ^$ a講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
os.tvboxnow.com7 u! L' N# g1 X. T* S, B1 g
哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 os.tvboxnow.com  w4 @, y  t6 N# N& {0 S& @9 t
公仔箱論壇% s6 p2 z5 [7 G/ u+ ^
哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
9 N& H5 b" s4 I
我,拮,拮,拮....
原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表 公仔箱論壇0 s$ E4 f8 y1 f, o2 l1 Q  j$ y

7 [9 A3 b9 ~: }( u& n7 x. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我,拮,拮,拮....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ j% D! A# k+ T+ W
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
7 U5 O0 L  M1 H) L; R公仔箱論壇你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024: