返回列表 回復 發帖
QQ 早晨。
呢個猜3猜。。。
SweetLemon 發表於 2013-9-5 08:31 AM
.....仲未有人答中。。~。。柠姐姐。。看好来计准d..唔好比我失望好~
~DingDong-Q~
.....仲未有人答中。。~。。柠姐姐。。看好来计准d..唔好比我失望好~
wasimasterQ 發表於 2013-9-5 09:00 AM
可否答多次
型 英 帥 靚 正
可否答多次
chan200308 發表於 2013-9-5 09:11 AM
哈哈。。我比多一次机会你啦~
哈哈。。我比多一次机会你啦~
wasimasterQ 發表於 2013-9-5 09:12 AM
多謝
型 英 帥 靚 正
多謝
chan200308 發表於 2013-9-5 09:14 AM
...............计清楚d啊~
我已pm你
型 英 帥 靚 正
我已pm你
chan200308 發表於 2013-9-5 09:19 AM
哈哈。。。摇两下果然醒目左好多~
哈哈。。。摇两下果然醒目左好多~
wasimasterQ 發表於 2013-9-5 09:24 AM
其實我第一次已經係呢個答案, PM你時無端端改咗.
型 英 帥 靚 正
其實我第一次已經係呢個答案, PM你時無端端改咗.
chan200308 發表於 2013-9-5 09:30 AM
是米伽?? 。。。不过你第一次个答案。。。点计都某可能的。。~
是米伽?? 。。。不过你第一次个答案。。。点计都某可能的。。~
wasimasterQ 發表於 2013-9-5 09:33 AM
我第一眼睇到係XX啦, 答案都寫好. 下次要記得唔好一路計數一路睇AV!
型 英 帥 靚 正
有很多時候,必須獨自面對,獨自做出選擇,
有很多道路,必須獨自走過,獨自堅強前行。
應該相信,坦然面對才能給予彼此最大的安心。

- 05-09-2013 -

有很多時候,必須有事業線,才會做出選擇,
有很多道路,必須搭三輪車,才會順利前行。
應該相信,有事業線才能給予彼此最大的安慰。

型 英 帥 靚 正
QQ爷早晨
條骨都無佐lu
猫猫早晨~
有很多時候,必須有事業線,才會做出選擇,
有很多道路,必須搭三輪車,才會順利前行。
應該相信,有事業線才能給予彼此最大的安慰。

http://blog.yimg.com/2/gKj2..97s59EWIfNTCH9sQJs87UQmDvKi_4sMN344Pxtt9JQD ...
chan200308 發表於 2013-9-5 09:45 AM
.......老陈。。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件