返回列表 回復 發帖
楼上各位~午安~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
我想我是不会再放股份的~要股价高就不能再放了~!
有时收市之后有d人会放股出来的~!你们要买的就在开市时买啦~!
原帖由 yicno 於 2008-12-1 01:53 PM 發表
我翻来啦~!
今日无做... 又去玩啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yicno 於 2008-12-1 02:07 PM 發表
我想我是不会再放股份的~要股价高就不能再放了~!
有时收市之后有d人会放股出来的~!你们要买的就在开市时买啦~!
我买miaomiao的..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-1 03:39 PM 發表

我买miaomiao的..
如果有买到我只股~就打死都唔好放手啊~到最后股价一定过百万的~!
原帖由 yicno 於 2008-12-2 06:14 PM 發表
如果有买到我只股~就打死都唔好放手啊~到最后股价一定过百万的~!
一定????????????????????? 我也來搶了!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-2 08:19 PM 發表

一定????????????????????? 我也來搶了!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
多谢捧场~好兄弟~!
原帖由 yicno 於 2008-12-2 08:22 PM 發表
多谢捧场~好兄弟~!
咁厚利!邊個都"捧"場啦 ~~~
我又要返乡下了~拜拜各位~!有缘再见~!
有緣再見?~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2/12/2008 20:19 發表

i also want ar~~
原帖由 wongjj 於 2008-12-3 10:18 AM 發表

i also want ar~~
今晚也有5000股在外~两点正,可以抢
回家感觉真好
拿分,走人
原帖由 发条狐狸 於 2008-12-5 05:00 AM 發表
拿分,走人
佩服阁下的真诚~回复~!