返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-11-24 03:37 PM 發表

这样开来做什么哦!开个五万股啦!
迟下你就知~!抢不到的股份比较珍贵~
人生短短幾十年,不知不覺又一年!

回應 yicno 第 2161 篇文章

你幾時放股j?
原帖由 wongjj 於 2008-11-25 04:54 PM 發表
你幾時放股j?
我现在去睡觉~!睡醒就上来放股~!
我精神上支持你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yicno 於 2008-11-26 12:04 AM 發表

我现在去睡觉~!睡醒就上来放股~!
兄弟... 你放股D timeing唔啱我呀~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 05:21 AM 發表

兄弟... 你放股D timeing唔啱我呀~~~
我都系买唔到你只股~!记住唔好放股喔~
一路日日涨停到股市散场为止~!
原帖由 yicno 於 2008-11-29 06:02 AM 發表
我买不到你这股
原帖由 qqbubu 於 2008-11-29 06:54 發表

我买不到你这股
me too !
Hi yinco !! u know what to do la !!
~ boyboy 俱乐部 ~
你开间打扫公司,自己office无打扫
原帖由 yicno 於 2008-11-29 06:02 AM 發表
我都驚到後期會無人推
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
yicno 无晒D股...
堂主,早安啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
我都買唔到呀!
yicno...你闪去边啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-1 11:31 AM 發表
yicno...你闪去边啊
我翻来啦~!