返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2007-11-6 12:25 AM 發表
i know i like it
哥仔,我都知你很喜欢看AV.但是你穿番D衫服先啦! 吓亲人就不好啦!
原帖由 posman 於 2007-11-6 12:32 AM 發表

哥仔,我都知你很喜欢看AV.但是你穿番D衫服先啦! 吓亲人就不好啦!
边个在度裸体!!!! ??
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-6 03:50 PM 發表

边个在度裸体!!!! ??
他换左咯!没野看!
原帖由 posman 於 2007-11-6 11:24 PM 發表

他换左咯!没野看!
哦吓得我啦。。我以为有裸体狂呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-7 12:28 PM 發表

哦吓得我啦。。我以为有裸体狂呀。。
鬼叫你开依个话题么

D哥仔看到AV两个字会发青光啊!
原帖由 posman 於 2007-11-7 09:07 PM 發表

鬼叫你开依个话题么

D哥仔看到AV两个字会发青光啊!
噢。 。我没念到家阵的靓仔甘狼死的嘛。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-7 10:22 PM 發表

噢。 。我没念到家阵的靓仔甘狼死的嘛。。
日本万岁,有你们D 靓女我们才..........(以上内容18SX 不出的街)
原帖由 posman 於 2007-11-7 10:30 PM 發表

日本万岁,有你们D 靓女我们才..........(以上内容18SX 不出的街)
哈。。讲到又好有路甘喎。。。哈。。哈。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-7 10:34 PM 發表

哈。。讲到又好有路甘喎。。。哈。。哈。。
太好了,你开始欣赏我咯:014:
原帖由 posman 於 2007-11-7 11:11 PM 發表

太好了,你开始欣赏我咯:014:
噢。。有可能吧??
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-7 11:56 PM 發表

噢。。有可能吧??
有!!:onion31:

你同我借AV时咯! :onion05:
唔係...我係好例子:014:

回復 #207 25187364 的帖子

哦。 。甘系你没发现AV的妙趣。: 。太可惜了。。
原帖由 25187364 於 2007-11-8 09:13 PM 發表
唔係...我係好例子:014:
哥仔,你是不是曲啊???  没理由.......
原帖由 posman 於 2007-11-8 09:35 PM 發表

哥仔,你是不是曲啊???  没理由.......
喂。。鸡精啊。。不好吓到的新人啊。。小心讲野喇。。