返回列表 回復 發帖
/ M9 i9 i- j* E7 D6 C+ M+ b
tvb now,tvbnow,bttvb/ e$ X2 ~& j) U9 m+ W
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?公仔箱論壇6 P. B! }) d8 w" m* B1 v! K
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
% g6 t% e2 ]7 W1 K- d3 Rleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) }" K/ c& g" m' m% w

* q) H' S7 K, |& C 周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..
1 o5 f0 P# }" E王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,tvb now,tvbnow,bttvb& s* S/ _8 m8 I- [3 N$ v: r
唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。
' I4 L% s" t: d: ^' C公仔箱論壇
7 T- Z0 r+ V! {" G2 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,
2 O- y& ?7 i/ @+ }; C容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..
/ Y9 [: f4 ~! Z" W2 Y+ V8 s王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,/ p1 A9 J1 ?- C5 S. U
今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...
, s7 o% c  B3 |2 ?3 @( A# X公仔箱論壇
3 I3 W  d% l/ u5 U8 otvb now,tvbnow,bttvb由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........
. m7 K- Q6 e7 Q, j$ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Z* y* @1 C% _8 B/ E
公仔箱論壇3 T3 ^7 B( J% N

; q, a( A: I! y" R0 ?) ?! stvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. ^* q; I9 `3 I8 a" `+ x: z
公仔箱論壇( [' n; l0 K6 f% J0 E8 f4 C

0 u. @2 _* ?8 w# \% B9 Cos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb  q$ o. h5 q: e* M; d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 z0 [# w, P9 c8 ?+ i1 ~& g1 A* A自己玩拔罐好危險架喎。
5 t1 }4 B" }5 g5 \8 E  u3 l- Qos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
4 o2 O* d% |; j9 j: e  K6 n6 D5 q
* \7 `) g# J) Ios.tvboxnow.com自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
" z$ w* r  p8 H6 F6 X公仔箱論壇
. ]; Y# b1 [# `: w% x) e" G, b% \os.tvboxnow.com) C3 E) ?- U# _" Z8 d
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
6 k& O; R1 H6 G7 M( M) p
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。: v% J% X! P2 a) n/ |4 m
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Y# l: k4 a$ r1 u9 M- Q
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
3 ^; f( r3 l# p; F7 \- Wos.tvboxnow.com# ^* n4 m" N6 R2 r( K9 m! G
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* b  z$ J& {* x- u% o

' U1 W0 F( H8 A  A7 a" p' C& t0 E, eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb9 x6 B& D: Y) J9 F

( g. F0 \; V* e' [7 Qos.tvboxnow.com你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??tvb now,tvbnow,bttvb% p% s8 ]- o' c- J) P) Y1 I* q
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
( {- B4 E* Q) _0 f- V5 kos.tvboxnow.com係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
; I+ Q3 a; {2 ]7 v1 Qtvb now,tvbnow,bttvb佢就寫紙俾你 - O! L: u* e6 t5 P
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~) P$ a; T. \7 g9 J0 l! c5 `
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。os.tvboxnow.com. _8 l) z1 M) L3 F6 n4 y$ q
佢就寫紙俾你 os.tvboxnow.com" t& _$ S: m4 j
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...5 }  |8 R4 R9 r
mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
: g9 e  k$ ^$ Y) G+ q9 L& C8 aos.tvboxnow.com+ |9 h. a' g# l. C( J
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( G4 U& y4 [' X  ?

# U1 B: u) [3 g% O- T
咁都諗得出,.........無言.........
& M( c: \% U- @6 K' Tos.tvboxnow.com# |% p' H: H) Y6 c  n
2981451TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]( {3 D- q$ A. |
29814528 X! q1 W8 C6 ?0 R/ ?8 s& P/ R( v
2981453+ I: O; t  ]) g) f
8 W8 t7 e3 c5 Q) _公仔箱論壇2981455
' n6 l/ M' C( k1 O6 h+ Dos.tvboxnow.com2981456os.tvboxnow.com( T' K  G9 r. i+ F: A$ f- P
2981457os.tvboxnow.com' v1 W5 [6 P6 F9 \0 z+ w
金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
# H0 K; U3 i% o% {3 m* O
赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
公仔箱論壇& o' z8 \1 l1 B6 c+ H

4 n$ `) |  f# ]& m% U+ Qos.tvboxnow.com自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
; q$ N  e3 f) B3 I* @8 l& Stvb now,tvbnow,bttvb
& N' m; M1 p. Z# I* ~$ c. k' j
  i# z4 [  K/ |0 \2 D+ \" s我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! ...公仔箱論壇, V  K+ B' Y# l0 M' o& {
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
3 w3 d: \9 O" }% j! j3 {拔心口?
; `- V4 c: R8 ~- @tvb now,tvbnow,bttvb噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
公仔箱論壇1 h3 s; [! @: U
os.tvboxnow.com0 ~7 O- p- Q* Y0 A( W
3 u: D$ l% _  m0 a& w' |4 z5 Y$ V0 e( @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ J3 ^# h' A5 Y% z  C& l4 D
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
' e  x! A6 y. Z1 e7 V) f6 qtvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。8 P! b# }2 X* \) N2 K2 T
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...1 }- J8 X! t" j- y/ J- N# c
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
7 D' x: q8 N& u/ M" q多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
: f8 Y' M' R! R; h0 j$ x, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& q  e( M' Z, z" h0 o2 ~
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!4 W& R( M% p1 E2 V" s
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
1 [; Z4 ?; r) J( |" g. L
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
( e$ V& U; |0 g# i  s金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

- A7 d. N' d6 x2 R' ]" I2 B5 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
: w: Y/ a) n% N/ n+ v9 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
7 @- J* l# {; |( H! h' Etvb now,tvbnow,bttvb千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
" g( P9 c$ h6 d8 q( j
赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
( B4 q8 v; t1 g" `0 Wleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
4 g9 X8 d. w5 {Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,
8 j% S8 i/ ~4 T, z& V/ n1 eos.tvboxnow.com真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?0 t/ P# ^- g( \: G5 V) i
Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,7 y3 q9 ^0 o% Q. E
我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...
; }8 L3 m# ^7 e' B  Y: etvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ J- @+ ?% k. D) v7 W5 t5 |

; a5 V+ S/ B9 Y3 t4 K) M哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...
' h( W! f3 x" J2 M睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...
/ B9 h& i7 ]5 J/ [% ^tvb now,tvbnow,bttvb呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,: l5 `$ U- O! Z
但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?
( N! i8 M7 y6 y* o, e8 o5 V1 Q
8 ]5 B/ w7 R( g9 s公仔箱論壇裸模....虧佢諗得出...

( g5 {& s, N6 U3 b# j0 s  g8 ?3 G! hos.tvboxnow.com
; p1 y  t6 k& a! Y7 C0 S( {  a+ T
/ {# q) A9 p( T0 ^& k另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, g, H/ Q9 M% d# W3 }
要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...$ F( B, V, K" D7 m9 I+ l
大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...os.tvboxnow.com! m1 s6 e( N! _1 u& P6 C1 }% {
網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....6 k: \9 e0 K) c7 A4 L# ]

/ M5 B- C2 W# E% Ptvb now,tvbnow,bttvb其實可以講,掩眼法而己
$ ^; ]4 ~/ F( \0 K拔心口?! s5 v: H$ S% A7 Y1 J; D7 u+ @
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
+ j' R) M/ g+ t' h6 G公仔箱論壇+ `! w& [$ W1 I8 ~  k* M
tvb now,tvbnow,bttvb" P. k7 E, ?( i0 j2 J

6 o9 T. I/ Q9 @) y4 O, L+ m  ?os.tvboxnow.com尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
4 J9 T( R( i. N& X# N% ^2 fos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
公仔箱論壇+ r! p! z( b/ d9 P7 s1 b
公仔箱論壇8 X8 U8 A# x; o% y6 _+ ^
心口當然唔會某地方喇... $ _3 h6 u: T+ C% X4 h( ], b

: F2 `" |9 y6 L3 vtvb now,tvbnow,bttvbbear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
3 m& c; z% Q( b" NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
/ X! t- b! e, z公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...公仔箱論壇6 s. |7 g/ e. A  q5 V
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 V' @0 n/ e( I0 M. ]2 b/ l& Q
7 Z9 o3 K9 C* k4 W2 i
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??