返回列表 回復 發帖
原帖由 李东海 於 2009-3-3 03:43 PM 發表
金楼系乜嘢黎噶
你每复一帖就会有号码在右上角...
金楼就是你右上角的号码如果中左楼主所讲的号码就会有奖金....

静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 李东海 於 2009-3-3 03:46 PM 發表

老大  恭喜我乜吖
兄弟帮吹水分区...1888帖奖288888
原帖由 malsss 於 2009-3-3 03:40 PM 發表
比人拿左....
喔,原来到佐了
條骨都無佐lu
原帖由 malsss 於 2009-3-3 03:47 PM 發表

兄弟帮吹水分区...1888帖奖288888
唔系甘巧嘛   甘就有金捡
原帖由 lhy92725 於 2009-3-3 03:48 PM 發表

喔,原来到佐了
快点恭喜李兄....
恭喜李兄,今日出粮又中金楼,LUCKY DAY啊
條骨都無佐lu
原帖由 李东海 於 2009-3-3 03:49 PM 發表

唔系甘巧嘛   甘就有金捡
是啊, 你是唔是要分点比我同骨猫....
甘我讲下领奖的感受先  首先多谢我爸爸妈妈生佐我  之后TVB所有既工作成员   之后多谢兄弟帮既兄弟姐妹  無你地既帮忙既话我就唔会挪都呢个奖   多谢 多谢晒
原帖由 malsss 於 2009-3-3 03:51 PM 發表

是啊, 你是唔是要分点比我同骨猫....
無所谓啦  一人送13800俾你地  俾你地沾下运气

回應 malsss 第 1900 篇文章

你出到刀啊
條骨都無佐lu
原帖由 李东海 於 2009-3-3 03:53 PM 發表
甘我讲下领奖的感受先  首先多谢我爸爸妈妈生佐我  之后TVB所有既工作成员   之后多谢兄弟帮既兄弟姐妹  無你地既帮忙既话我就唔会挪都呢个奖   多谢 多谢晒 ...
山顶的朋友你都无多谢嘅,PACO啊果D呢
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-3-3 03:59 PM 發表

山顶的朋友你都无多谢嘅,PACO啊果D呢
唔好意思 起台上有限制时间噶  所以讲唔到甘多  真系唔好意思吖
原帖由 李东海 於 2009-3-3 04:03 PM 發表

唔好意思 起台上有限制时间噶  所以讲唔到甘多  真系唔好意思吖
你应该悟好理下面撩的人,讲埋先啊嘛
條骨都無佐lu
原帖由 李东海 於 2009-3-3 03:57 PM 發表

無所谓啦  一人送13800俾你地  俾你地沾下运气
甘又唔洗比甘多, 就一路发(168)啦....
忙一陣就過左. 無啦
外星貓E生