返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-11-3 12:35 AM 發表
hello..... yicno.... have see you play pet wo.....
系啊,我也看见你~!
我这里的线好慢,还有宠物区升级了~也是慢了~!没升之前比较快~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-11-3 12:38 AM 發表
系啊,我也看见你~!
我这里的线好慢,还有宠物区升级了~也是慢了~!没升之前比较快~!
yes a..... i also feel like that o......
原帖由 chuu 於 2008-11-3 12:40 AM 發表

yes a..... i also feel like that o......
所以今日不打了~!去睡觉~!
原帖由 yicno 於 2008-11-3 12:42 AM 發表
o.... so fast la.... 88 lo.....
原帖由 yicno 於 2008-11-3 12:42 AM 發表
今晚遲了才sleep wo
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
yicno 我黎弹帖啊
原帖由 yicno 於 2008-11-3 12:21 AM 發表
以后要你同G哥照著啦~!   ^^
照顾你啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yicno 於 2008-11-3 12:21 AM 發表
以后要你同G哥照著啦~!   ^^
照顾你啊...
原帖由 rrliew 於 2008-11-3 11:07 AM 發表
yicno 我黎弹帖啊
E, rr 係度?
各位朋友~下午好噢~~!
原帖由 yicno 於 2008-11-3 04:21 PM 發表
各位朋友~下午好噢~~!
你回来咯!
hi~yicno & little yicno~~my new shop open jo la
原帖由 wongjj 於 2008-11-3 05:54 PM 發表
hi~yicno & little yicno~~my new shop open jo la
what new shop ~? 系边吖~?
原帖由 qqbubu 於 2008-11-3 05:32 PM 發表

你回来咯!
刚回来 1 下~! 又走了~!努力打点中~!
yicno...