返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
% I1 p2 Q; Y) E- D+ c因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........5 ~1 B, ^" a2 h$ F! [( R+ Z) \
因為近期劇情真係超悶...........tvb now,tvbnow,bttvb: i& f7 n( ], a1 N! n  A
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
( `, S; K# S% }' ?. y8 ttvb now,tvbnow,bttvb: Z( r. W2 _- \9 s
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
/ a, o9 X# }9 q9 Z; ?我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?公仔箱論壇. g( r/ [  e+ z8 y
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, n4 e1 G6 m% n) I. E
公仔箱論壇2 p# [2 T+ @& S6 @7 K. \+ \$ e
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
, f; O& o( r( L  ^( W7 v) _2 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. j4 q# p3 x, }" N: e; x* F. |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 K# F- K2 K2 A$ q, f% t
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
) [) L& n0 q% t; G8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
2 z! E5 o% d1 \: A; v公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% E4 r/ S4 K# B& a
$ s9 G1 U" W5 Z
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
% B& X0 r) Y& R4 E4 w

9 D5 |  Z) y- _8 i% W& A6 K千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀公仔箱論壇. |  F8 K$ p% X/ [6 y! C% [% b
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
- u( p4 U: l+ Wtvb now,tvbnow,bttvb我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
7 r; H' n7 F# R- Z

1 M2 F* m* B0 E( aos.tvboxnow.com.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
7 W* C/ u. {8 g$ {, q大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
/ G) H- a7 {1 e8 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w/ e# u. x$ ^3 b
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
4 |% S  K* N2 I7 p公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
3 t: Z. f6 }( e' H- w0 h6 oos.tvboxnow.com
+ w/ f3 K# I2 s* k5 ?( F9 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
os.tvboxnow.com* s) f! V; i& s5 `+ r) i9 J# x

- X. i( A/ ~* |: [  J' {9 y: stvb now,tvbnow,bttvb我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. os.tvboxnow.com) ?* N1 m1 \! U) g# l
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
* K+ m1 d% x( l4 ~) @
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
5 ~$ G8 |& k# ^$ ~1 }6 A) z! Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講
7 i9 k# b6 }' f' F  P% w梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
os.tvboxnow.com% p; U) s5 m5 b& b1 E8 F5 q
點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽