返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到.."今年聖誕我想要頸巾..可嗎.3.??

我要識人..好多好多的人唷-3-v
: h. j& n4 s2 v9 c) R8 f# ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁有冇人俾我識啊.3.??os.tvboxnow.com# l/ @, s3 f: O' U: K! c, Y/ x
好凍T^T快凍死了-口-""
os.tvboxnow.com0 H1 u8 b' b9 ?+ w& z
唔知點解今年聖誕好想收頸巾.."0 J9 u3 ~) ?; G% o; e
要人手嬂的..買回來的..我不要.3.v
# x" \7 O' K4 X. Otvb now,tvbnow,bttvb仲有我唔令..說令或SUPPORT..類似的留言不會回.."
8 X4 l' i- M5 ~) }! f, P: S公仔箱論壇其他的都回..傾計的歡迎.."
tvb now,tvbnow,bttvb% Q2 o0 e4 }0 ]3 p2 x% a; E3 Q
睇完POST唔留言的..永遠單身,,^_^
+ b- e5 b: L  J) s+ \
) q1 V8 Y: [0 _% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 M: M% A6 ?8 ?tvb now,tvbnow,bttvb
( B: b/ N! q7 R% eos.tvboxnow.com
- H- `" b3 s! X" T7 D9 T* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 T1 ?7 `" q3 D8 D0 y
呢度係自貼區喎
原帖由 JOEKER 於 2008-12-17 09:25 AM 發表
. c* z- I( W6 y呢度係自貼區喎
. Q/ p" n8 t" I9 M- {
對唷..不是貼自己的相的區嗎-__-??
啊。。。。。
3 @3 ]/ G9 D& N
4 R2 _. t7 ]8 r  ^9 Zwhat 's going on .......
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
wo。。。。睇唔到個樣
born to die
么都看不到....
原帖由 vamp 於 2008-12-17 05:13 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb4 b/ q1 N$ l4 X! @  i
啊。。。。。
4 h0 P( Y2 l/ h公仔箱論壇9 }. p8 q( E! ?1 {8 b1 @
what 's going on .......
os.tvboxnow.com/ ^, A4 r" p" f5 a3 A& A" t& E
什麼意思-_-?
原帖由 YUYUME 於 2008-12-17 05:14 PM 發表
# \+ W3 q9 a- C$ `  c9 m1 r) M4 Q公仔箱論壇 wo。。。。睇唔到個樣
tvb now,tvbnow,bttvb# i- h" W8 s: ~# T
多人回的話..遲一回加一些在動漫節的時候跟朋友一起影的相好了-_-
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-12-17 09:14 PM 發表 公仔箱論壇$ R1 Q9 p$ D0 u9 Z# f) |/ Z
么都看不到....
# @6 s; t, I: y+ ?% V) I4 Q6 etvb now,tvbnow,bttvb整左頭..只看到半邊面-_-
你在post什么照片???
原帖由 金山脚下 於 2008-12-18 10:15 PM 發表
+ G3 T; [0 u9 U( t" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你在post什么照片???
os.tvboxnow.com7 ^: a2 ~; t3 p- }0 y/ w; a+ d& W
整左頭化左妝既相-_-
...后边果句话好毒
原帖由 355923273 於 2008-12-21 12:53 AM 發表 % H6 q1 E2 @$ a
...后边果句话好毒
tvb now,tvbnow,bttvb( E. f& i/ q1 V4 T0 r5 E  M; Y
都冇人留CM-_-
我唔留都唔會變單身   xd
原帖由 MRS.鬼妹 於 2008-12-22 04:29 AM 發表
7 {  V' l" `8 c8 N/ X5 C公仔箱論壇我唔留都唔會變單身   xd
" [! O8 F0 M1 k# E公仔箱論壇點解-3-?