返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb6 D2 g; e8 E; L
  N3 P* x: @& n9 m, q! `9 M  u. E  g

+ X, U$ e3 p4 r& Y; @  o公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
, q$ [7 M  c$ Kbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
; ]% Z. X* t# r我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
+ r6 N+ T* [& A& ?; F公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
4 X9 K3 a3 N4 X* W" X: }呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb, n& b( L2 l: C* D; ?+ ^: E3 }
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
# q' |) V9 u5 N8 p7 p1 ztvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
" ~& X. l8 Q" s( l, ^& C+ K3 T9 R! S
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
9 l' _6 e# k# M9 Z呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
, [+ q! u  k9 h. g9 e3 |/ x鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
2 u& Z/ W0 B2 B& ~% ~! JTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( A* \4 C- {0 Z$ H
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
/ e2 h' s# s) m' o& Abombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
$ Q% g/ G7 S0 U, ~下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
! n$ v; D# B7 [1 p. s1 p
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
4 ^5 ^2 j9 r+ d* n晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
. j- z/ |+ V4 m唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
) u7 ?, M  G- R, J0 ]$ W) ftvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
8 d+ q: L; ~4 W" M; l, v公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
# t/ \& e& a! X2 v- ]我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb, U0 W; H8 |3 O! w: Z
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
5 S, i( T" c3 X4 l6 ?# @9 d9 G1 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
' K4 {% w$ p  K- f# x" s9 |* o
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
公仔箱論壇* x2 K: p0 Q6 d( j. e2 s8 Q1 e
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
* {9 V9 `& p8 c. Y8 w# r% I9 gos.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
/ w; t3 U$ Z% Tos.tvboxnow.com我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb- z' Q" y1 A3 h/ K
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
tvb now,tvbnow,bttvb$ b# y2 H1 ^  ]( j. G
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
# h8 x; s, C# d& O% I) U鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
os.tvboxnow.com. U, X0 I$ M! z/ v
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
! I/ W0 a; C& B/ g! b公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O4 O. ]6 }9 d
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉os.tvboxnow.com  c; Q5 Z  Q8 x7 d
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
1 F8 n8 D( d0 Y3 M+ L* H$ D( i/ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁都唔錯啵, 多謝師兄報料