返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]
# B, n0 w9 ]1 N" f( G公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 [# i( b* ^+ p) N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...tvb now,tvbnow,bttvb- [  o# I/ [, y
慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜: z% I  m4 ?2 g9 H. L: k5 b/ O* Q
佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表 公仔箱論壇8 s) ^. w: J+ l1 t
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
, m: _  a6 s9 M7 `$ q2 d# ^* e+ o
雖然我好想同佢一起
  ?- o  y, {  j6 H5 G5 r4 E) Gos.tvboxnow.com但係都唔想佢同男友分手$ y) M$ \' t( K+ ]; R
唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表 6 H6 s' ]6 }% E7 a

( @8 U  Z6 v4 Z% k# r$ A+ D公仔箱論壇雖然我好想同佢一起
3 h1 `$ \5 E! a. t, ~2 s) _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係都唔想佢同男友分手tvb now,tvbnow,bttvb% q) j% a0 n# L, S
唔想佢唔開心
公仔箱論壇* U; |6 @( ^$ j1 n
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..  X; Q& {* u. H& Y
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf : [  \4 K- w' c; e' ^& j- K! J& ]: f
if u really don love he....better tell lah...if no suffer..公仔箱論壇# _) l6 P) F) ]* |! p+ i2 e$ \
if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表
0 S! k) y( y5 x. m- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ b( x6 h# Q& [/ `6 U
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇.., V' A- K, [6 F  U3 d0 L
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
% c' n3 N- x0 ^, s* x5 H5 s公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* G" r9 j3 E! F9 J
同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
4 F8 r+ c: u  eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
: \/ _( O0 _; r" S& [" fos.tvboxnow.com我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表2 C6 ^6 v6 l. ]1 ?' S& M4 Z% Q
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
1 z6 c0 C6 A5 g% b( Z我應該同佢講嗎﹖﹖
tvb now,tvbnow,bttvb1 U* U+ p/ F+ v5 h/ v8 n7 t
千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..公仔箱論壇: b: l9 D" Y& c+ a
我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????
" \* t' {; N7 S: K) l) A5 _麻麻地喔..........
5 @; K; R- Q; T5 ~9 Ntvb now,tvbnow,bttvb: h$ e" O# O- R* M$ u
- T7 ~9 u. z9 s( S
公仔箱論壇( r& P  q2 n# `. Q: B" ]
:onion05: 7 x) o% S% F# j' H" B4 s. S
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...公仔箱論壇: g% }0 r3 y& g8 X% S) q
she is ok la