返回列表 回復 發帖

[自拍] 醜女新手........十卜十卜啦

,  描述: 醜醜新手,,,,,,,,,大家十卜十卜同做個fd子啦

哈佬呀,,,,,,,,,大家好....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 M7 y$ f* I4 O; R' o$ v9 ]
+ @' ]: ^' h1 K) N4 x8 M' s* q
我叫kristy呀。但大家都叫我做kristybabe嫁>b<公仔箱論壇, Y5 h" S  v7 B0 {# ]# o4 N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! M1 S9 X! F8 @4 c
我好醜呀,,,,嗚嗚..

% n0 K; f4 Z9 Ftvb now,tvbnow,bttvb

i need comments!!!!

nolah公仔箱論壇% P7 t, _5 L5 D! z6 C
not too bad lah
+ E# Q* ~& S# x3 _) ^os.tvboxnow.commust have confident a bit
原帖由 marcus0828 於 2007-8-20 08:01 PM 發表。
- n" D; i3 |) Yos.tvboxnow.comnolah
8 \9 B* \9 ^, [: a% h; z3 Lnot too bad lah1 u6 m8 Z. ?5 `+ U4 J
must have confident a bit
9 F2 G" O& F' G2 Hos.tvboxnow.comthz u ar....不過我真係唔靚ar..anyway.做個fd子丫,,,好唔好??
# d8 A+ X) \1 V1 I; Gemail:[email protected]

OK啊

十卜你^^:onion05:
??? YUYUME ? 2007-8-20 08:25 PM ??? os.tvboxnow.com1 }# C4 b. P2 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Q0 L2 H9 K; ]& L+ T
多謝你牙...

回復第 1 帖由 kristybabe 所發的帖子

虽然唔係好清..但係应该要对自己有信心啊!! * }& L) c5 s; v6 D% h
十卜你!
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
ok ah,
5 p( ?5 }$ q( z( F- f5 }公仔箱論壇very goodTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 r. b: y6 `5 y) w3 _
:014: :014: :014:
not bad la...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~* ?" w, N5 T( i& q9 l
hav confident in yourself!!!
, ]! b) V, Q, a& `' `) lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* _5 q6 ~" \8 A! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 Z2 g" J9 J3 z" x2 C/ l& e[ 本帖最後由 nesta0013 於 2007-10-21 06:27 PM 編輯 ]

按此加入爱与诚王国            
原帖由 YUYUME 於 2007-8-20 08:25 PM 發表。 os.tvboxnow.com- L; J! Q: @; P- T8 |
十卜你^^:onion05:
公仔箱論壇' Y0 k! G1 x# P, J/ h) ^
多謝十卜呀.......thx

回復第 9 帖由 kristybabe 所發的帖子

多謝我2次啦  哈哈' ?# Q; L7 x# R  P: l- S" Y

, \# C  ]# r3 V2 n5 y4 t+ w:onion18:
原帖由 YUYUME 於 2007-8-20 11:31 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb; w3 \- J! d# \6 s/ }+ V9 Y4 w
多謝我2次啦 哈哈
  N. s: T, I8 `/ G  f3 \( o& Eos.tvboxnow.com
4 d. A, ~$ X% X! ^: G:onion18:
公仔箱論壇) @5 u0 A  u# v/ K, ~
邊有人唔鍾意人地多謝佢ga.....你十卜我.我梗要多謝la
原帖由 cchinfatt 於 2007-8-20 10:04 PM 發表。
( U- J! X4 Z0 j# oos.tvboxnow.com虽然唔係好清..但係应该要对自己有信心啊!! 9 a; D* u' V! L! w$ {# w
十卜你!
: M: z6 W2 A2 D, L& d( F9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你ar....有你ge十卜....我一定會對自己有更信心....

回復第 11 帖由 kristybabe 所發的帖子

哈哈
, s6 h  G3 I; S& X& ~7 _5 V. p8 z
- w! s% i3 F/ e  `  o+ [, tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁就要PO多D啦
=]]             okaYyyyy`` 啊..     影多多相上黎哪`` ^^
斯文加可愛~~~~~~~~~~~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' p/ P# Y9 h/ @" A/ U5 `6 W5 C( u) c
:014: :014: :014: 好索呀!