返回列表 回復 發帖

[自拍] 醜女新手........十卜十卜啦

,  描述: 醜醜新手,,,,,,,,,大家十卜十卜同做個fd子啦

哈佬呀,,,,,,,,,大家好....tvb now,tvbnow,bttvb: D& f& I) a2 l7 u7 q% e
4 X, D5 L; z: o$ ]( G5 S) n
我叫kristy呀。但大家都叫我做kristybabe嫁>b<公仔箱論壇9 p- i3 i. @  R& A; l( P9 |3 w
  n! G0 Q# E# m& u" K7 Y$ ]
我好醜呀,,,,嗚嗚..

' s/ Z3 ]6 R4 e5 K! [2 D3 R1 m公仔箱論壇

i need comments!!!!

nolahTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" d( N! ?6 L, X% w( N" c
not too bad lah
3 `) D- w+ a" K: ^- t6 g公仔箱論壇must have confident a bit
原帖由 marcus0828 於 2007-8-20 08:01 PM 發表。
( e3 A5 K9 L( S1 Z7 |tvb now,tvbnow,bttvbnolah公仔箱論壇- X3 V* i. j. r) E" e0 H! e& `
not too bad lah1 D( i- z# |3 M; c
must have confident a bit
tvb now,tvbnow,bttvb* E. C4 x6 W/ L' k2 D0 b3 v
thz u ar....不過我真係唔靚ar..anyway.做個fd子丫,,,好唔好??, C, j* L) L3 I
email:[email protected]

OK啊

十卜你^^:onion05:
??? YUYUME ? 2007-8-20 08:25 PM ???
+ }6 t+ ]0 g; W9 k7 E) PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k( \! _5 ~+ A# y3 ?2 @# T) S, z) m* u
多謝你牙...

回復第 1 帖由 kristybabe 所發的帖子

虽然唔係好清..但係应该要对自己有信心啊!!
9 W( z) Z) w2 ~. O: O2 ~. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十卜你!
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
ok ah,
* f, ?: U. h1 }7 D- H! \5 b公仔箱論壇very good公仔箱論壇9 Z" b4 {1 j; K7 F
:014: :014: :014:
not bad la...0 c# S: W' C: x0 j4 B$ I
hav confident in yourself!!!9 R- \/ ~5 K' G, y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" e& U, b; Y/ X+ O! q
公仔箱論壇! Z/ t. H, V4 G: I% ^# Q) n

按此加入爱与诚王国            
原帖由 YUYUME 於 2007-8-20 08:25 PM 發表。
- }' @9 |0 D; t3 K! i& l- R: D十卜你^^:onion05:
- W  X) h3 C7 ?* g8 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝十卜呀.......thx

回復第 9 帖由 kristybabe 所發的帖子

多謝我2次啦  哈哈
: u' ?! @. I2 A* T! J: G1 `( ?
) a9 I6 U  U( C; btvb now,tvbnow,bttvb:onion18:
原帖由 YUYUME 於 2007-8-20 11:31 PM 發表。 + E1 l' t  P$ {/ f$ q) i
多謝我2次啦 哈哈0 U( N8 k" h0 ~7 o+ E

1 V+ H. s2 O; x4 u/ l: [% }6 L3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion18:
# }$ w1 z  Z& o" Z
邊有人唔鍾意人地多謝佢ga.....你十卜我.我梗要多謝la
原帖由 cchinfatt 於 2007-8-20 10:04 PM 發表。
& l0 g, l) a7 D: CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。虽然唔係好清..但係应该要对自己有信心啊!!
$ n# K, |% S1 F5 m) P8 V9 g6 Qos.tvboxnow.com十卜你!
os.tvboxnow.com' B7 o$ |3 V% h* Z5 D4 ?" C1 G6 I* H; o
多謝你ar....有你ge十卜....我一定會對自己有更信心....

回復第 11 帖由 kristybabe 所發的帖子

哈哈4 |; _* _/ _0 d$ g/ x: r& ^
公仔箱論壇# h. I  S/ k: i8 A
咁就要PO多D啦
=]]             okaYyyyy`` 啊..     影多多相上黎哪`` ^^
斯文加可愛~~~~~~~~~~~
# Z- M7 }! q7 v" r3 b1 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:014: :014: :014: 好索呀!