返回列表 回復 發帖

“喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!” (连载)

版主,首先吾好意思,我真系吾知将篇锦噶野摆系边个区好...可能放系''恋爱物语''度会适合D瓜,因为故事相关于爱情...
! }7 S9 v* T8 l' {0 s5 u6 e* q# o9 i* y
喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!”一个识左好耐既死党稳我。
1 W1 k; @# L* g* R3 R% Q- vos.tvboxnow.com* Z) p- Y. V( p" u/ J
第二日( g% B9 O8 I- L: b: r# Z
8:00公仔箱論壇. `5 {4 T3 l; W/ n+ o
睁开双眼,又系呢种天花板,望一望旁边呢个陌生既面孔……我着好衫,周围望左一下,系抬面拿翻我抽锁匙,离开左呢个房间。公仔箱論壇4 v. {  f9 g2 q- u2 D
os.tvboxnow.com0 ^! z; z& ]! Y
8:30tvb now,tvbnow,bttvb$ L- O1 O2 t# `1 t
望下表,早上8点半,恩,仲够时间吃个早餐,好庆幸仲记得自己琴晚将部车停左系边度。
+ r  Y# {5 K6 X% ]. H5 P公仔箱論壇
2 M/ x* P$ d1 ]) Xos.tvboxnow.com8:40
- `. g* {# H( A. B; atvb now,tvbnow,bttvb吾该一个猪柳蛋套餐行街,快,吾该。(呢间M记吾使泊车就可以买餐,好方便。)tvb now,tvbnow,bttvb! H: f, P9 E& B- y

; O/ |& h: x) p8 l% }8:55- N2 w$ z5 r: n  y5 U% ~
程生早晨,(早晨),程生早晨,(早晨),程生早晨(早晨)…………+ m( ^4 k( ?! I3 k( Y+ {9 n; b

9 J/ p0 q# s/ @" U) u$ {- D$ d! Q' D3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9:00
! W& i5 I+ |3 n" Bos.tvboxnow.com拿起手边既文件,睇左下,又掉低,因为有小小头痛。
- a% r9 f$ Z" f' I- L6 [os.tvboxnow.com) x& v* p  V! s( E9 m
我系一间上市公司部门经理,但系同其他人一样,9点钟翻工,5点钟放工,所有野都好规律,除左晚上。但其实对于我来讲,琴晚既事,都系我既规律之内。
/ S' b& N, l! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇/ X3 _9 E( q0 w7 Z/ H2 L
已经吾记得左,甘样既生活从几时开始,又持续左几耐,只系记得,自从某个女人离开左我之后,我就无试过拥有属于自己既床,又或者讲,我无试过连续2日训系同一张床度。: j1 J8 a% _3 q. k
tvb now,tvbnow,bttvb* T* s* m2 |7 m
9:15
* j8 e% }* F* y9 ?4 H  x: F3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我秘书敲门,(COME IN),程生,分公司既古生已经来左了,而家系会议室等紧你,你要既资料系呢度(递左叠成迟厚既文件),投影同茶点已经准备好,你上次同我讲呢个MEETING大概到11点半,LUNCH我帮你BOOK左下面既餐厅,按你要求系最好果间房,但系只有2个钟头既时间,因为1点半你约左苏总开会,倾关于新项目既事,你要果份PPT我放左系你部NOTEBOOK个E盘…………(得啦,一你次讲甘多我点记啊,你做野我放心噶啦,LUNCH之后再同我讲啦,你同SHADOW(古生)讲声,我5分钟后过去。)
1 Z- n2 ~% w" i: {公仔箱論壇
( h& F* {( W6 g) q% E4 R) N) X2 ttvb now,tvbnow,bttvb打开柜桶,想稳头痛药,但点稳都稳吾到。(EMILY……)系,程生,有咩事?(见吾见我D头痛药啊?)哦,你琴日话D药既铝薄穿左,叫我掉晒距啊嘛,不如我而家同你落去买啊?(算了,吾使了,LUNCH果阵你先去啦。)EMILY系我秘书,做野几好,就系吾知点解成28岁人了,都未拍拖,其实距个样OK噶,性格都几好。tvb now,tvbnow,bttvb* B/ n( O/ g, s) d

" F/ z9 T& e! k& D$ a' V2 @5 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9:20os.tvboxnow.com1 T; i7 r* J5 c5 g* ]
同SHADOW开会真系好辛苦,距成日都要同一样野讲N次,都吾明点解甘都可以做到呢个位。tvb now,tvbnow,bttvb- P/ P5 O: U: P# u# O: l
公仔箱論壇" D: f- G! @( G; u
連呼吸嘟詪纍'連岀氣嘟頽癈'
希望版主见文后比上意见,我再连载~~:onion14:
不如貼過黎呢邊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c# }$ L( S: J( U
! G0 k1 W9 h4 R2 N" }0 z
http://www.tvbnow.com/forum-218-1.html
.I see solutions not problem..........
.........................
OK~~~麻烦晒~~我转贴过去~~THAKS~~麻烦版主删贴~~我转去原創小說區
I think lots of ppl using this way to relive their unhappiness in relationship.....but you are very sad deep deep inside your heart!! tvb now,tvbnow,bttvb" }, q% O) A& b6 F0 o( ^6 e  c

$ x2 A+ G( }! x0 a5 N1 Qtvb now,tvbnow,bttvbGuess nth helps, not till you really meet the one for you......good luck